NUHOĞLU’NDAN BİRLİK ÇAĞRISI
Çarşıbaşı Belediye Başkanı Mümin Nuhoğlu'ndan Trabzonspor için birlik çağrısı geldi. Nuhoğlu, “Evet Trabzonspor'dan şampiyonluklar ve kupa beklerken böyle hazin sonuçların olabileceğini beklemiyorduk. Elbette Trabzonspor Kulüp Başkanı Ahmet Ağaoğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri de böyle bir durum beklemiyordu onların planları da Trabzonspor'un yapılandırılan borçlarını ödemeye devam etmek Trabzonspor'un değerini borsada olduğu gibi yine en üst seviyelere çıkartmak, takımı Avrupa ayarına taşımaktı.

Canımızdan çok sevdiğimiz, başarısı için yağmur çamur demeden her türlü fedakarlığı gösterdiğimiz Trabzonspor'u, kişisel çekişmeler, hesaplaşmalar ve siyasi hesapların ortasına çekenleri uyarıyoruz. Bizim tarafımız her zaman Trabzonspor'un yanıdır. Siz de Trabzonspor'un önünde, yanında ve tarafında olun.” çağrısında bulundu.

ESNAF DERTLİ
Hal içi esnafı yeni taşındığı yerde ürünlerini indirip bindirme konusunda mağduriyet yaşıyor. Buradaki esnaf yetkililerden destek göremediklerini belirtirken kimsenin kendilerine yardımcı olmadığını, sürekli posta ile kapılarına park cezası geldiğinden dert yanıyor. Esnaf bu konuyla alakalı şikâyetlerinin giderilmesini istiyor. Umarız esnafın bu sorunu kısa sürede çözülür.

ACI HABERLER YASA BOĞDU
Trabzon geçtiğimiz hafta sonunda da acı haberlerle sarsıldı. Eczacı Mehmet Raşit Uzar, AK Parti Eski Hayrat İlçe Başkanı Salih Öztel’in babası Gölcük Müftüsü İlyas Öztel, Köşe yazarımız Yusuf Teke’nin oğlu Turan Teke, Trabzon Büyükşehir Belediyesi İç Denetçisi Osman Abanoz’un annesi Asiye Abanoz ve Trabzonspor Eski Yönetim Kurulu Üyesi Hayrettin Hacısalihoğlu’nun amcası Cahit Hacisalihoğlu hayatını kaybetti. Hayatını kaybedenlere rahmet geride kalan ailelerine sabır diliyoruz.

DEVA’DAKİ DEĞİŞİM
DEVA Partisi, Trabzon İl Başkanlığı'nda değişikliğe gitti. 9 Mart 2020'de kurulan DEVA Partisi, 2 Temmuz'da Trabzon Kurucu İl Başkanı olarak Gökhan Onur'u atamıştı. Ancak, Onur'un babası AK Parti Ortahisar Belediye Meclis Üyesi Nusret Onur’un olduğunu öğrenilmesi tartışmalara neden olmuştu. Bunun ardından DEVA Partisi, yeni bir kararla yeni bir isim atadı. DEVA Partisi’nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “DEVA Partisi Trabzon Kurucu İl Başkanı Kubilay Çiçek'i tebrik ediyor, yeni görevinde başarılar diliyoruz. Partimiz ve ülkemiz için hayırlı olsun.” denildi. İl Başkanlığı görevi boyunca açıklama yapmaktan kaçınan Gökhan Onur demek ki krize bu kadar direnebildi.

OYMAN’IN GÜNDEMİ
Cumhuriyet Halk Partisi Ortahisar İlçe Başkanı Fatih Suat Oyman bugün basın toplantısı gerçekleştirecek. Oyman’ın gündem başlıkları “Salgın döneminde belediyeler”, Ortahisar’da turizm”, “Ortahisar’da ortak akıl”. CHP Ortahisar İlçe Başkanlığı bu tarz toplantıları zaman zaman gerçekleştiriyor ve basınla birlikte gündem değerlendirmesinde bulunuyor. Diğer partilere de bu toplantıların örnek olmasını temenni ediyoruz.

HAVALİMANI DİKKAT!
Trabzon Havalimanı'nda önceki akşam saatlerinde pistin elektrik sisteminde teknik arıza meydana geldi. Arıza nedeniyle havalimanında uçuşlar durduruldu. Arızaya havalimanı teknik ekibi müdahale ederken, uçaklar Ordu- Giresun Havalimanı'na yönlendirildi. Trabzon Havalimanı’nda, İstanbul ve Ankara’dan yapılması planlanan 5 uçuşun da iptal edildiği öğrenildi. Tam da bu gelişmelerin yaşandığı anlarda havalimanında sosyal mesafeye çok da uyulmadığı görüldü. Bu konuda havalimanı görevlilerini daha hassas olmaya davet ediyoruz.

Editör: Haber Merkezi