BAŞARIYI GÖLGELEYEMEZSİNİZ
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, kamuoyunda oluşturulan “Trabzonspor korunuyor, kollanıyor” algısı nedeniyle oynanan iyi futbolun ve haklı galibiyetlerin gölgelenmeye çalışıldığını belirterek bu haksızlığa son verilmesi çağrısında bulundu.

Ahmet Kaya “Trabzonspor’un başarısındaki en büyük etken kulübümüzün iyi yönetilmesidir, teknik kadromuzdur, futbolcularımızdır ve muhteşem taraftarlarımızın kenetlenmesidir. Bu kenetlenme iyi futbol ve haklı galibiyetlere dönüşmüş bu da bizi ligin zirvesine çıkarmıştır. İyi bir yönetimimiz, kaliteli futbolcularımız ve Trabzonspor’la yatıp kalkan tutkulu taraftarlarımız var. Her zaman olduğu gibi bu sezon da, Cemil Usta’nın adına yakışır bir şekilde tertemiz emek ve saygı çerçevesinde mücadelemizi veriyoruz. Camia olarak şampiyonluğa inandık, kenetlendik, başarımızın sırrı budur.” dedi.

Kaya şöyle devam etti: “Belediye başkanlarımıza ve taraftarımıza da bir çağrı yapmak istiyorum. Cemil Usta Sezonu’nda, omuz omuza, yan yana, biz bize kenetlendik ve emin adımlarla şampiyonluğa yürüyoruz. Bu sene o senedir. Gelin, evlerimizi, iş yerlerimizi, sokaklarımızı ve şehrimizi Trabzonspor’umuzun tertemiz bayraklarıyla donatalım.”

AKÇAABAT’TA GERİ SAYIM
Akçaabat Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nce, kültürel gelişmeye katkı sağlamak, insanlara bir toplum ve yaşam bilimi olan tiyatroyu sevdirmek, şehrin kültür ve sanat hayatını canlı tutabilmek adına düzenlenen Erol Günaydın Tiyatro Günleri’nin 10'uncusu 2-11 Mart 2020 tarihlerinde tiyatroseverlerle buluşuyor.

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim “İlkini 2011 yılında düzenlediğimiz Erol Günaydın Tiyatro Günleri'nin bu yıl 10. yılını gerçekleştireceğiz. Her yıl geleneksel hale getirdiğimiz tiyatro günlerine, 1999 yılında kurulan Akçaabat Belediye Tiyatromuzun yanı sıra, çeşitli tiyatro grupları da katılacaktır. Tiyatronun eğitici, eğlendirici, düşündürücü ve birleştirici unsurlarını tiyatro günlerimiz ile birlikte sanatseverlerle buluşturmayı istiyoruz. Bu vesileyle, tüm tiyatroseverleri tiyatro günlerimize davet ediyorum.” ifadelerini kullandı.

İNOVASYON EĞİTİMİ HIZ KESMİYOR
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nda (TTSO) Konsept İnovasyon Ağı Projesi kapsamında Girişimcilik ve Fikri Mülkiyet Haklarına Giriş eğitimleri verildi. Araştırma ve geliştirme, yenilik ve teknoloji transferi üzerine odaklanan kurum-kuruluşların temsilcileri, yenilik, teknoloji ve yenilikçi girişimcilik ile ilgilenen bireyler ve girişimcilerin katıldığı eğitim programının ilk haftasında 4 gün süren Girişimcilik Eğitimi ve bir gün süren Fikri Mülkiyet Haklarına Giriş Eğitimi verildi.

TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, beraberinde DOKA Genel Sekreteri Onur Adıyaman’la birlikte Girişimcilik eğitimine katılanlara sertifikalarını verdi. Eğitim programının ikinci haftasında Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimi (22-23-24-25 Şubat 2020) ile Yenilikçilik ve Tasarım Eğitimi (26-27 Şubat 2020) verileceği bildirildi.

BU İŞTE PARA YOK DA ONDAN
Milliyetçi Hareket Partisi Trabzon İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım “Türkiye’de hiç bir vakfın, cemaatin veya tarikatın, tinerci veya hapçı çocukların, sokaklarda kalmış kimsesiz insanların, kışın soğuktan donmak zorunda kalan sokak hayvanları veya doğadaki açlıkla karşı karşıya kalan her çeşit hayvanın yaşam hakkına katkı yapmak için bir faaliyetine rastlayamazsınız. Çünkü bu işte para yoktur da ondan.” açıklamasında bulundu.

BÜYÜKŞEHİR’DEN ÖDÜLLÜ YARIŞMA
Trabzon Büyükşehir Belediyesi, 40. Uluslararası Trabzon Yarı Maratonu kapsamında ödüllü fotoğraf yarışması düzenliyor. Fotoğraf makinesi bulunan tüm amatör ve profesyonel fotoğrafçılar, 4 Mart Çarşamba gününe kadar yarışmaya başvurabilecek. 23 Şubat Pazar günü saat 10.00’da Trabzon Büyükşehir Belediyesi güzergahından başlayıp İpekyolu Fuar Alanı’nda sona ermek üzere koşulan 40. Uluslararası Trabzon Yarı Maratonu esnasında çekilen fotoğraflar, instagram hesapları üzerinden #trabzonyarimaratonu etiketi ile paylaşılacak.

Seçici kurul, paylaşılan fotoğraflar arasından 1’inci, 2’nci, 3’üncü ve sergilenmeye layık gördüğü fotoğrafları seçecek. Jüri tarafından belirlenecek fotoğrafların orijinal halleri trabzonyarimaratonu61@ gmail.com adresine veya yarışma sekretaryasına teslim edilecek. Daha sonra fotoğrafların orijinal halleri incelendikten sonra jüri ödülleri açıklayacak. Yapılan ödül töreninin ardından yarışma fotoğraf sergisi ve almanak lansmanı gerçekleştirilecek. Yarışmada birinciye 5 bin lira, ikinciye 3 bin lira, üçüncüye 2 bin lira, albümde yer alan eserlere ise 250 lira ödül verilecek.

Editör: Haber Merkezi