AŞAĞILIK VE AHLAKSIZLIK

Gazeteci ve İletişim Uzmanı Sedef Kabaş, katıldığı programda, “Büyükbaş hayvan bir saraya girdiğinde o kral olmaz, o saray ahır olur.” ifadesini kullanarak Cumhurbaşkanlığı makamına hakaret etti. Kabaş’ın bu sözlerine TBMM Çevre Komisyonu Başkanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta sert tepki gösterdi. Bu sözler üzerine Balta, Kabataş’a sert çıkarak, “Sözde gazeteci Sedef Kabaş’ın bir televizyon kanalında Cumhurbaşkanlığı makamına sarf ettiği çirkin sözler, aşağılık ve ahlaksızlıktır.” dedi. Cumhurbaşkanı’na yönelik bu tarz söylevleri tasvip etmediğimizi biz de bu vesile ile belirtmiş olalım.

DEVİR TESLİM GERÇEKLEŞTİ

Karadeniz Teknik Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Yusuf Sürmen, görevini Prof. Dr. Tülay İlhan Nas’a teslim etti. KTÜ yönetim kadrosu ve Sosyal Bilimler Enstitüsü akademik ve idari personelinin bulunduğu törende, Rektör Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, Prof. Dr. Yusuf Sürmen’e değerli katkılarından ötürü teşekkürlerini sunarken Prof. Dr. Tülay İlhan Nas’a yeni görevinde başarılar diledi. Karşılıklı hediye takdimi ve hatıra fotoğrafı çektirilmesinin ardından tören sona erdi.

HEYECANA EŞLİK ETTİ

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi ilçede adından söz ettirmeye devam ediyor. Gönül belediyeciliğinden güzel örnekler sergileyen Başkan Çebi, Merkez İlkokulu’nu ziyaret edip öğrencilerin karne heyecanına eşik etti. Çebi, “Merkez İlkokulundayız. Kaymakamımız Kürşad Karaca, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Rıza Keskinsoy, Okul Müdürümüz Yusuf Bektaş ile birlikte öğrencilerimizin karne heyecanına ortak olduk. Karne sevinci yaşayan yavrularımızın ara tatilde iyi dinlenmelerini ve bol bol kitap okumalarını tavsiye ediyor, tüm öğrencilerimize mutlu bir ara tatil diliyorum.” ifadelerini kullandı. Biz de tüm öğrencilere keyifli bir tatil süreci diliyoruz.

URFA TRABZON’DA

Trabzon’da Urfa Sıra Gecesi düzenlendi. 100. Yıl Balık Restoran’da düzenlenen Urfa Sıra Gecesi yoğun katılımla gerçekleşti. Sanatçı Ayhan Adanur ve ekibi ile harika bir gece düzenlendi. Gecede, Şanlıurfa’ya özgü lebani, içli köfte, Urfa basma kebabı, Urfa çiğ köfte ve yöresel tatlılar ikram edildi. 100. Yıl Balık Restoran Sahibi Servet Özlü, “Pandemi döneminde vatandaşlarımız evlerinde bunaldı. Bir değişikliğe ihtiyaçları vardı. Biz de böyle bir organizasyon düşündük. Halkımız bir nebze de olsa stres attılar. Organizasyonumuza da yoğun ilgi gösterdiler. Tüm rezervasyonlarımız doldu. Teşekkür ediyorum.” dedi. Özlü, Trabzon Büyükşehir Belediye Basın Yayın Daire Başkanı Selahattin Aydınlı’nın doğum gününü de sürpriz yaparak kutladı.

Editör: Haber Merkezi