KORAY AYDIN NE MESAJ VERDİ?
İYİ Parti’de yaşanan istifa kararlarının ardından Koray Aydın devreye girerek Erkan Akbulut’un istifasını kabul etmemişti. Akbulut’un istifa ederken ki sert eleştirilerinin ardından istifasının kabul edilmemiş olması doğal olarak, “Aydın il/ilçe yönetimlerini ve Milletvekili Hüseyin Örs’ü bir kenara mı itti?” dedikodularını gündeme getirdi.

Durumu Ankara ile istişare ettik ve aldığımız sonuç şu. Koray Aydın, ne parti yönetimlerini ne de milletvekilini bir kenara itmedi. Aksine Akbulut da bizim, Örs de bizim, yönetimler de bizim mesajı verdi. Söylenen bu, bakalım gerçekten bu mesaj mı verildi. Zaman her şeyi gözler önüne serecek.

ALLAH VAR GAM YOK
AK Parti Trabzon İl Yönetimi’nin bir önceki dönemdeki iki aktif ismiydi Hasan Dilekoğlu ve Uğur Aydın. Dilekoğlu bu dönem dinlenmeye çekildi. Ancak zaman zaman yaptığı paylaşımlar ile dikkat çekmiyor değil.

İşte Dileoğlu’nun yanında Uğur Aydın’ın da yer aldığı o paylaşımlarından bir tanesi: “Üzülme! Karanlık geceler, yerini sabaha bırakmak için var. İmtihanlar gelip geçiyor; sen kalbini sağlam tut. Allah var, gam yok.”

Bu mesaj kime veya kimlere gidiyor bilemeyiz ama siyasi bir mesaj olduğunu hissedebiliyoruz.

KURUKIZ’A DEĞNEKLİ TEHDİT(!)
Şalpazarı’nda bir süredir cephe sağlıklaştırmaları devam ediyor. Bu çalışmalardan keyif alan ilçe sakini Saadet Kıran, Belediye’ye giderek Başkan Refik Kurukız’a, “Bu çarşıyı ne güzelleştirip duruyorsun. Gel bizim kapıyı da güzelleştir Refik oğlum. Yoksa ha bu değneği vururum kafana.” diyerek hizmet istedi.

Bu sözler Belediye’de gülerek karşılandı. Her ne kadar başlıkta, “Kurukız’a Değnekli Tehdit.” desek de bu tehdit değil sadece bir istektir. Şimdi Başkan Kurukız’a Saadet teyzenin evinin önünü de güzelleştirmek düşüyor. Onu da bekliyoruz.

SÜRMEN HER YERDE
AK Parti Kadın Kolları aktif çalışmalarına devam ediyor. İlçe ilçe ziyaretlerini gerçekleştiren üyeler Şalpazarı, Tonya, Vakfıkebir ve Çarşıbaşı’nda ziyaretler gerçekleştirdi. Sürmen ve yönetimi gittiği ilçelerde vatandaşlar ile bir araya gelip, Belediye Başkanları’ndan da ilçenin sıkıntı ve taleplerini dinliyor. Sürmen’in bu ziyaretlerini görenler de doğal olarak, “Başkan her yerde.” yakıştırması yapıyor. Bizce de Başkan Sürmen son dönemde her yerde gövde gösterisi yapıp, işinin hakkını veriyor.

BİZZAT BAŞKAN TAŞIYOR
Ramazan ayının gelmesiyle birlikte, Maçka Belediyesi tarafından ilçedeki 421 aile toplamda 641 kişiye Ramazan boyunca iftarda sıcak yemek pişirilip dağıtılıyor.

Başkan Koray Koçhan bu güzel hizmetle ilgili, “Daha önce iftar çadırları kuruluyor ve vatandaşlarımız iftarlarını bu sofralarda yapıyorlardı. Buralarda vatandaşlarımız ile bir araya geliyorduk. Kovid-19 tedbirleri kapsamında iftar çadırlarının kurulamayışından dolayı ihtiyaçlı ailelerin evlerine iftarda sıcak yemek ulaştırıyoruz.” dedi.

Başkan Koçhan bu yemekleri zaman zaman da bizzat kendisi taşıyarak ailelere ulaştırıyor. Koçhan’ı bu hassasiyetinden ötürü kutluyoruz.

Editör: Haber Merkezi