ENERJİ TARİHİNDE YENİ ÇAĞ AÇTIK
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Karadeniz’de doğal gaz bulunması ile ilgili açıklamasının ardından mesajlar ardı ardına geldi. İşte o mesajlardan bazıları. AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi: “Müjdeler olsun. Fatih sondaj gemimiz ile Karadeniz'de 320 milyar metreküplük doğal gaz keşfettik. Milletimize ve memleketimize hayırlı olsun. Tarihimizden aldığımız ilhamla yeni Türkiye'nin enerji tarihinde yeni bir çağ açtık.”

ÖNEMLİ KATKI SAĞLAYACAK
Cumhuriyet Halk Partisi Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya: “Millet olarak güzel haberlere ihtiyacımız vardı. Karadeniz’de doğalgaz bulunmasına çok sevindik. Ülkemize ve Milletimize hayırlı olsun. Doğalgazda tamamen dışa bağımlı olduğumuz için bulunan rezerv ülkemize önemli katkı sağlayacaktır. Fatih Sondaj Gemisi mürettebatına ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”

AĞUSTOS ZAFERLER AYIDIR
AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora: “Ağustos zaferler ayıdır. Enerjide tarihi bir zafer elde ettik. Artık önemli bir dönüm noktasındayız. Büyük ve güçlü Türkiye, özgür ve zengin bir Türkiye yolunda yeni kapıların ardına kadar açıldığı bir günü yaşıyoruz. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan ile büyüyen Türkiye’nin rüzgârını arkamıza aldık, yolumuza daha emin bir şekilde ilerliyoruz. Onurlu ve gururluyuz. Açıldı bizlere zafer Bismillah.”

MÜJDELER OLSUN
AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu: “Sabrın sonu selamet, sizinle aynı yolda yürümek onurdur Sayın Cumhurbaşkanım. Fatih Gemimiz Karadeniz'de Tuna- 1 kuyusunda 320 milyar metreküp doğal gaz keşfetti. Müjdeler olsun.”

BU GURUR HEPİMİZİN
TBMM Çevre Komisyonu Başkanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta: “Bu gurur hepimizin. Bu gurur 83 milyon Türkiye’nin. Başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere bu sevinci bize yaşatan herkese teşekkür ediyorum.”

YETER Kİ ÜRETİM OLSUN
Cumhuriyet Halk Partisi Ortahisar İlçe Başkanı Fatih Suat Oyman: “Karadeniz’imizde bulunan doğalgaz rezervinin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyoruz. Dışa bağımlı olduğumuz bu önemli sektörde milletimizin bir nebze ferah nefes alması için atılacak adımları önemsiyoruz. Dört bir yanı bereket olan güzel yurdumuzda yeter ki üretim olsun.”

HAMDOLSUN
AK Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar: “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, ‘Fatih Sondaj Gemimiz 20 Temmuz 2020'de başladığı Tuna 1 kuyusu sondajında 320 milyar metreküp doğal gaz rezervi keşfetmiş durumda’ müjdesini verdi. Hamdolsun. Ülkemize ve milletimize hayırlı, uğurlu olsun.”

BULANLAR ARAYANLARDIR
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu: “Dualarla uğurlamıştık. Gerekeni yapmış Fatih’imiz. Müjdeler olsun.” Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç: “Her arayan bulamaz ama bulanlar arayanlardır. Fatih Sondaj Gemimiz Karadeniz açıklarında Tuna-1 kuyusunda 320 milyar metreküp doğalgaz bulmuştur. İnşallah 2023 yılında milletimizin kullanımına sunacağımız yerli ve milli doğalgaz için Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a şükranlarımızı sunuyoruz.”

Editör: Haber Merkezi