FAKÜLTE YOLU SIKINTI DOLU

Trabzon’da birçok hastanın tedavi olmak için belki de ilk adreslerinden biri olan KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi’ne çıkan yolda oluşan trafik, sahil yoluna kadar uzandı. Eski Karadeniz Sahil Yolu’ndan, hastane ve KTÜ’ye çıkan kavşakta, son 3 gündür oluşan trafik vatandaşları resmen çileden çıkardı. Özellikle hastaneye çıkan yol olması nedeniyle dakikaların bile önemli olduğu anda oluşan trafik ne yazık ki birçok kişiye sıkıntılar yaşatıyor. Hastaneye ulaşımın kısa sürede sağlanması için Karadeniz Sahil Yolu’ndan direkt çıkan yol çalışması burada devam ederken mevcut yolda oluşan trafiğe de bir çözüm bulunması isteniyor. Özellikle Kalkınma Mahallesi’nde sağlı-sollu parklar nedeniyle yol bir hayli daralırken bölgede yeterli sayıda otopark bulunmaması da bu trafiğin oluşmasında önemli bir etken olarak görülüyor.

OCAK AĞLATTI

Trabzon basınının duayen isimlerinden Cevat Ocak hayatını kaybetti. Ocak dün gözyaşları arasında toprağa verildi. Ocak’a Allah’tan rahmet geride kalan ailesine sabır diliyoruz.

LİSTE TAMAMMIŞ

AK Parti Yomra ilçe teşkilatında yaşanan istifalar sonrası ilçe teşkilatını kurma görevini alan Abdulkadir Özdemir liste çalışmasını tamamladı. Özdemir yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Öncelikle tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüsü salgını sebebi ile zor bir süreçten geçtiğimiz şu günlerde yaşamını yitiren tüm vatandaşlarımıza Cenab-ı Allah( C.C)’tan rahmet, tedavi sürecinde olan hastalarımıza acil şifalar diliyorum. Bu zorlu süreçte Devlet-Millet dayanışmasının en büyük örneklerinden birinin sergilendiği ülkemizde, en ön safta özveri ile görev yapan sağlık çalışanlarımız başta olmak üzere tüm özel ve kamu çalışanlarımıza şükranlarımızı sunuyorum. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde milletimiz için çıktığımız bu kutlu yürüyüşte kararlılık ile yürümeye devam etmesi esasına bağlı kalınarak, bu kutlu görev bize verilmiştir. Biz Yomra’mızda her kesimi temsil edebilecek, sorunlarını çözecek ve ekip ruhuyla çalışarak AK Partimizin hizmetleriyle buluşturacağız. Bizler de, tam motive olarak dur durak bilmeden, gerek ilçemiz, gerekse milletimiz için AK Parti çatısı altında halkımıza hizmet yürüyüşümüze devam edeceğiz. Şehrimiz için necip milletimizin geçmişten günümüze tüm değerlerine saygı ve muhabbet hisleri ile bağlı yeni yönetim kurulumuzla canla başla çalışacağız. Listemize son şeklini veriyoruz en kısa sürede kamuoyuna açıklayacağız. Bu vesile ile daha önce görev yapmış bütün arkadaşlara hizmetlerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum.” Bakalım listede kimler olacak, onu da yakın süreçte görürüz.

Editör: Haber Merkezi