SORUMLULUK ÜSTLENELİM
Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, koronavirüs pandemisi nedeniyle vatandaşları uyardı. Ustaoğlu şunları söyledi: “Sevgili Trabzonlular, ilimizdeki vaka sayıları, normalleşme sürecini geciktirmesin. Açık kapalı her alanda maske ve mesafeye dikkat edelim. Trabzon için lütfen ortak sorumluluk üstlenelim.” Vali Ustaoğlu’nun uyarılarını dikkate almak gerek.

ÖZVERİLİ ÇALIŞMALARIN BİZZAT ŞAHİDİYİM
AK Parti'de Karadeniz Bölgesi İl Koordinatörü Haydar Revi açıklama yaparak, “Eski Hazine ve Maliye Bakanımız Berat Albayrak'ın görev süresi boyunca yaptığı özverili çalışmaların bizzat şahidiyim. Albayrak hakkında ileri geri konuşanların her biri küresel sistemin maşası olarak haysiyet cellatlığı yapıyorlar. Ana muhalefet partisi tarafından başlatılan, yazılı, görsel ve sosyal medya mecralarında yer alan çirkin iftira ve karalama kampanyalarını şiddetle kınıyorum.” ifadelerini kullandı.

MAZBATASINI ALDI
AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu İl Başkanlığı mazbatasını aldı. AK Parti Trabzon İl Başkanlığı görevini hakkıyla yerine getirmek için tüm gayreti göstereceğini belirten Mumcu, “Bugün hayırlısıyla mazbatamızı aldık. Rabbim bizleri mahcup etmesin. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın çizdiği yolda davamız için mücadelede üzerimize düşen vazifeyi layıkıyla yerine getireceğiz.” dedi. 2023 hedefleri doğrultusunda çalışmaları başlattıklarını ifade eden Mumcu, “Görevimizi devraldığımız günden itibaren vakit kaybetmeksizin çalışmalarımıza başladık. 2023'e kadar gece gündüz demeden Gönül seferberliği başlatarak mahalle mahalle, kapı kapı çalışarak her bir vatandaşımıza ulaşacağız şehrimiz için memleketimiz için el ele vererek mücadelemizi sürdüreceğiz.” ifadelerini kullandı. 24 Şubat Trabzon'un düşman işgalinden kurtuluşu ile ilgili de beyanda bulunan Mumcu, “Trabzon'un uzun düşman işgalinden kurtuluşunun yıldönümü kutlu olsun. Atalarımız canlarını feda ederek şehrimizin ve ülkemizin bağımsızlığını kazandı ve bu mübarek toprakları bizlere emanet etti. Bizler de topraklarımıza sahip çıkarak aldığımız görev ve sorumlulukları layıkıyla yerine getirerek emaneti geleceğe daha büyük ve güçlü bir şekilde teslim edeceğiz.” dedi.

UZUNGÖL’DE AYRI GÜZELLİK
Ülke genelinde bir süredir devam eden kar ve soğuk hava, doğal güzellikleriyle her mevsim yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı olan Trabzon'un Çaykara ilçesindeki Uzungöl'de de etkisini gösterdi. Bölgede hava sıcaklıklarının sıfırın altına düşmesinin ardından Uzungöl ile göle su sağlayan Haldızen Vadisi'ndeki derenin büyük bölümünün yüzeyi dondu. Bölgeyi kaplayan çam ağaçları ve yemyeşil bitki örtüsü, yaban hayatı, temiz havasıyla ilgi çeken Uzungöl, çevresinin beyaza bürünmesi ve üzerinde oluşan buz kütlesiyle ayrı bir güzelliğe de kavuştu.

AŞIYA DAVET
Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi de koronavirüse karşı aşısını oldu. Çebi, “Sağlık Bakanlığımızca belirlenen aşı programı kapsamında sıramızın gelmesiyle Covid-19 aşısının ilk dozunu yaptırdık. Sırası gelen tüm vatandaşlarımızı da bu virüsten kurtulmak ve korunmak için zaman kaybetmeden aşı olmaya davet ediyorum. Rabbim ülkemizi en kısa zamanda bu salgın hastalık sıkıntısından kurtarsın inşallah.” ifadelerini kullandı. Aşı konusunda tüm vatandaşlarımızın sırası geldiğinde aşılarını yaptırmalarını temenni ediyoruz.

ELEKTRİKLER KESİLECEK
Trabzon'un Ortahisar ilçesine bağlı; Pelitli Mahallesi'nde 26-27.02.2021 tarihlerinde 08:30 ile 15:00 saatleri arasında ve 01- 02.03.2021 tarihlerinde 08:30 ile 15:00 saatleri arasında, Trabzon'un Ortahisar ilçesine bağlı; Bostancı Mahallesi, Çilekli Mahallesi ve Kavala Mahallesi'nde 26.02.2021 tarihinde 08:30 ile 10:30 saatleri arasında, Trabzon'un Ortahisar ilçesine bağlı; Dolaylı Mahallesi'nde 25-26.02.2021 tarihinde 08:30 ile 15:00 saatleri arasında, Trabzon'un Ortahisar ilçesine bağlı; Dolaylı Mahallesi, Esenyurt Mahallesi, Yeşilyurt Mahallesi ve İncesu Mahallesi'nde 01.03.2021 tarihinde 08:30 ile 15:00 saatleri arasında elektrik kesintisi yaşanacak.

Editör: Haber Merkezi