AÇILIŞI TURHAN YAPTI
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, Trabzon'un Tonya ilçesinde AK Parti Seçim İrtibat Bürosu açılışına katıldı. Çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere memleketi Trabzon'a gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan sabah saatlerinde muhtarlara yaptığı toplantı sonrasında Tonya ilçesine giderek burada AK Parti Seçim İrtibat Bürosu’nun açılışını gerçekleştirdi. Açılış konuşmasında yaptıkları ve yapacak oldukları projelere değinen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, “Bizim insanımız atalarımızın bize mirası olan bu ülkeyi imar edip en iyi şekilde insanımızın hayatını sürdürmesini sağlayacak hizmetleri yapacağız” dedi.

ZİGANA’DA EĞİTİM VARI
Gümüşhane’nin Torul ilçesi sınırlarında bulunan ve 2009 yılında meydana gelen çığ faciası sonucu 10 dağcının yaşamını yitirdiği Zigana Dağı'nda son yıllarda artan eğitim faaliyetleri özellikle kış mevsiminde devam ediyor. Çeşitli üniversitelerin ve dağcılık kulüplerinin gerçekleştirdiği eğitim faaliyetlerinin ardından son olarak Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığına bağlı 20 farklı ilden gelen 35 arama kurtarma teknisyeni Zigana Dağı'nın 2 bin 50 metre rakımlı bölgesinde kış eğitimine tabi tutuldu. Bir hafta devam eden eğitim faaliyetlerinde eğitmen eğitici adayları teorik bilgilerinin yanında uygulama da yaparak zorlu doğa şartlarında arama ve kurtarma faaliyetlerini nasıl yapacaklarını, olası çığ durumunda nasıl müdahale edeceğini öğrendi.

DOSTUN YERİ GÖNÜLLERDİR
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’ne yönelik gerçekleştirdiği toplantıda, üç ay boyunca sahada gerçekleştirdikleri çalışmaların durum değerlendirmesini yaparak yönetimine önemli mesajlar verdi. AK Parti Ortahisar Seçim Koordinasyon Merkezi’nin hazırladığı programlar dahilinde seçim çalışmalarını sürdüren parti teşkilatının, seçime kadar olan süre boyunca gerekli tüm çalışmaları tamamlayacağını söyleyen Altunbaş toplantıda, “Küskünlerin gönüllerini yapın” uyarısında bulundu. Altunbaş, “Küskün kardeşlerimizin, dostlarımızın ne sandığa gitmemelerine ne de başka bir partiye oy vermelerine gönlümüz razı olmaz. Dostun yeri gönüllerdir. Gönülleri de birlikte yapacağız. Bizim, dostumuzun gönlünden başka gidecek yerimiz yoktur” dedi.

TEŞEKKÜRÜ ALDILAR
Trabzon'da Özel İmperial Hastanesi hekimleri ve çalışanları 18-24 Mart Yaşlılar Haftası dolayısıyla Huzurevi´ni ziyaret etti. Hastane hekimleri ve çalışanlarından oluşan ekip, yaşlılarla tek tek ilgilendi, hediyeler götürdü ve Yaşlılar Haftası'nı kutladı. Üroloji ve Fitoterapi Uzmanı Op. Dr. Ömer Fatih Çelik, Dahiliye Uzmanı Uzm. Dr. Levent Osman Erdemli, huzurevi yönetimi ile görüşerek yaşlı hastaların sağlık sorunları hakkında bilgiler aldı. Ziyaretten oldukça memnun kalan ve sağlık ile ilgili sıkıntılarını ifade etme imkanı bulan huzurevi sakinleri, bu ziyareti gerçekleştiren Özel İmperial Hastanesi ekibine, memnuniyetlerini teşekkür ve dualarla dile getirdi.

BIYIK’TAN GÖVDE GÖSTERİSİ
İYİ Parti Yomra Belediye Başkan Adayı Mustafa Bıyık, Sancak ve Kaşüstü mahallelerinin gençleri ile bir araya geldi. Program, yaşanan yoğun katılımla gövde gösterisine dönüştü. Gecede hemşerilerine hitap eden Bıyık, Yomra’ya hak ettiği hizmetleri getireceklerini söyledi. Bıyık, “Yomra’mızdaki mevcut belediye yönetiminin Yomra’mıza elle tutulur, gözle görülür hizmet yapmayışından ötürü Yomra halkının talebi üzerine göreve talip oldum. Bu yola çıkarken temel ilkelerimizi açıkladık. ‘Şeffaf olacağız, adil olacağız, adaletle yöneteceğiz, insan odaklı olacağız, herkese eşit olacağız’ dedik. Sadece bana oy verenlerin ya da bazı kişilerin değil, Yomra’da yaşayan herkesin ve Yomra dışındaki tüm Yomralıların belediye başkanı olmak için, Yomra’yı güzellikleriyle örnek bir ilçe haline getirmek için yola çıktık. Benim için önemli olan adaletli bir yönetim sergilemek, herkesin huzur içinde yaşayacağı bir Yomra tesis etmektir” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi