FİYATLAR DÜŞECEKMİŞ
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Karadeniz’deki doğal gaz keşfine ilişkin konuştu. Dönmez, “Yaptığımız hesaplamalara göre, bugünkü şartlarda ithal ettiğimiz gaza göre çok daha ekonomik üreteceğiz. Sisteme dahil olmasıyla fiyatlar düşecektir” ifadelerini kullandı. Umarız kısa sürede fiyatlar düşer ve vatandaş doğal gaz faturası konusunda mutlu haber almış olur.

TEKELİOĞLU AĞLATTI
Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Trabzon Şubesi Başkanı Hayri Tekelioğlu geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Tekelioğlu uzun süredir hastanede tedavi görüyordu. Tekelioğlu’nun acı haberi Trabzon’u yasa boğdu. Merhum Tekelioğlu’na Allah’tan rahmet diliyoruz acılı aileye sabır diliyoruz.

TUNA’NIN ANNE ACISI
Trabzon’un önemli iş insanlarından Erol Tuna’nın annesi Fatma Tuna yaşama gözlerini yumdu. Merhum Tuna KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesinde tedavi görüyordu. Merhum Tuna’ya Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı diliyoruz.

İHALE TAMAM
Trabzon Şehir Hastanesi’nin ihalesi yapıldı. Geçtiğimiz günlerde İzmir ziyareti sonrası açıklama yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Trabzon'da yapılacak Şehir Hastanesi'nin ihale tarihini açıklamıştı. Trabzon’da Akyazı Stadı’nın yanına yapılacak olan Trabzon Şehir Hastanesi'nin beklenen ihalesi dün yapıldı.

AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Trabzon Şehir Hastanesi’nin ihalesi yapıldı. Şehrimizdeki sağlık altyapımızı bu yatırımla daha da güçlendireceğiz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Sağlık Bakanı Fahrettin Koca beye ve emeği geçenlere teşekkür ederiz. Hayırlı ve uğurlu olsun” ifadelerini kullandı. Hastane 900 yatak kapasiteli olacak ve bunun 250'si yoğun bakım yatağı olacak.

KONGREYE DAVET
Türkiye genelinde kongre süreci devam eden AK Parti'de Vakfıkebir İlçe kongresi hafta sonu gerçekleşecek. AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Ahmet Uzun, “Kongreler partilerin muhasebe ve murakabe dönemleridir. Kongreler yenilenmektir, tazelenmektir, gücümüze güç katmaktır. AK Parti kongreleri her zaman; çok güçlü ve geniş katılımlı olmuştur. Bu doğrultuda 26 Eylül Cumartesi günü Saat: 15.00’da Vakfıkebir Spor Salonunda AK Parti 7. Olağan Vakfıkebir İlçe kongremizi gerçekleştireceğiz. Pandemi sürecinde olduğumuz için kongremizde maske, mesafe, hijyen konusunda hassas olacağız. Delegelerimizden ve partililerimizden hassasiyet bekliyoruz. Hafta sonu heyecanla coşkuyla gerçekleştireceğimiz ilçe kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyor teşkilat mensuplarımızı ve Vakfıkebirli hemşerilerimizi davet ediyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi