GÜNNAR ARAKLI’DA
AK Parti Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar Trabzon'un Araklı ilçesinde yapılan projeler ile ilgili istişare ve değerlendirmelerde bulunmak amacıyla ilçeyi ziyaret etti. Günnar, “Araklı'da eğitimden, spor alanları ve sosyal tesislere, içme suyu projesinden, Karadere ıslah çalışmalarına, afet konutları, hükümet konağı ve belediye hizmet binası, küçük sanayi sitesi başta olmak üzere birçok projeyi iktidarımız döneminde hayata geçirdik. Araklı’ya önemli ölçüde katma değer sağlayacak, Trabzon hatta Karadeniz için büyük bir önem taşıyan Araklı- Bayburt-Erzurum yolu yapımı, adliye sarayı, organize sanayi sitesi ve yükseköğrenim öğrenci Yurdu yapımı projelerini dikkatle takip ediyoruz” dedi. Trabzonlu, milletvekili Günnar’ın uzun süredir şehirde görünmediğinden dert yanıyordu. Günnar böylelikle bu eleştirileri de dikkate aldı denilebilir.

24 KASIM MESAJI
CHP Trabzon İl Sekreteri Dr. Nurcan Aşçı Demiröz, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle mesaj yayınladı. Demiröz, “CHP iktidarında tüm eğitim sorunları imkânlar doğrultusunda bilimsel verilerin ışığında çözülecektir. Liyakatli ve adaletli atamalar yapılacaktır. Öğretmen statülerindeki farklılıklar ortadan kaldırılacaktır. Öğretmenler öğrencilerinin kalbindeki gerçek yerine oturacaktır” dedi.

PROJELERİ ELEŞTİRDİ
Yeniden Refah Parti'si Trabzon'da partinin 2. kuruluş yıldönümü dolayısıyla bir basın toplantısı düzenledi. İl Başkanı Mustafa Durmuş'un kuruluş yıldönümü konuşmasında ön plana çıkardığı konu teşkilatlanma konusundaki başarıları idi. Yeniden Refah kadrolarıyla iktidara geleceklerine yönelik inancının tam olduğunu aktaran İl Başkanı Mustafa Durmuş, partililerin Milli Kaynak Paketleri konusundaki çalışmalarına da dikkat çekti.

İktidara gelmeleri halinde uygulamaya koyacakları Milli Kaynak Paketleri çalışmasıyla maaşlara yüzde 50 zam yapabileceklerini aktaran Durmuş, aynı zamanda denk bütçe oluşturarak dış borcu ortadan kaldıracaklarını da dile getirdi. Başkan Durmuş, Trabzon'daki birçok projeyi de eleştirdi. Şehir Hastanesi ve Trabzon Terminali'nin bahsedilen yerlere yapılmasının son derece yanlış olduğu eleştirisinde bulunan; Başkan Durmuş, “Şehrin her iki taraftan da girişleri perişan halde Yomra tarafından gelen Çömlekçiyle, batıdan gelen Beşirli'deki pis kokuyla karşılaşıyor. Bu kadar önemli konuların yönetilemiyor olması da şehirdeki eksiklik ve aksaklıkları gözler önüne seriyor” dedi.

BURUK VEDA
Yomra Belediye Meclisi AK Parti Üyesi Tülay Adanur, Meydan Parkı 3. Etap Projesi kapsamında yıkılacak olan İskenderpaşa Otoparkı ile ilgili paylaşımda bulundu. Adanur şunları dile getirdi: “İskenderpaşa Otoparkı kasım sonunda yıkılıyor. Öncesini hatırlayamayacak kadar uzun zamandır buradayız. Evimden ayrılmanın buruk hüznü, burada geçen yıllar, her biriyle dostluğumuz olan nice çalışanlar, güne haftaya buradan başlananın alışkanlığıyla geçen bir ömür.”

SİTEYE ELEŞTİRİLER YÜKSELDİ
Kültür ve Turizm Bakanlığı bünyesinde ülkemizin tanıtımına yönelik kurulan www.goturkey.com internet sayfasının ardından Türkiye’de ilk olarak Trabzon ilinin tanıtımına yönelik kurulan www.gotrabzonturkey. com internet adresi erişime açıldı. Sitede İngilizce konusunda hatalar ve eksiklikler olduğundan dolayı eleştiriler yükseldi. Bu eleştirilerin kısa sürede giderilmesini temenni ediyoruz.

Editör: Haber Merkezi