GEÇMİŞ OLSUN DİYORUZ

Trabzon eski Belediye Başkanı ve Türkiye Eğitim Vakfı (TEV) Trabzon Şube Başkanı Hasan Melek hastaneye kaldırıldı. 95 yaşındaki Hasan Melek’in koronavirüse yakalandığı tespit edildi. Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yoğun bakımda tedavi altına alınan Melek'in genel durumunun iyi olduğu belirtildi. Aynı zamanda AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu da koronavirüse yakalandı. Ayvazoğlu’nun sağlık durumun iyi olduğu ve Ankara’daki evinde istirahat ettiği öğrenildi. Her iki isme de geçmiş olsun diyoruz.

HERKESE ÖRNEK OLMALI

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu dün sosyal medya hesabından çok güzel bir hikâye paylaştı. Hikâyede Botanik Park’ta yaşayan karacanın hikâyesi vardı. Hikâyede karacaya “Ömür” ismini veren Botanik Park Görevlisi Derya Saka’nın anlattıklarını dinledik ve bu paylaşım oldukça beğeni topladı. Derya Saka’nın emeğini alkışlıyoruz. Ancak bir noktaya da dikkat çekelim istedik. Derya Saka diyor ki her sabah 7.30’da işe geliyorum, işte bu iş ahlakı herkese örnek olmalı. Özellikle de öğle saatine yakın mesaiye başlayan bazı belediye çalışanlarına.

TSGİAD KONGREYE GİTTİ

Trabzon Sanayici ve Girişimci İş İnsanları Derneği (TSGİAD) 7. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirdi. Derneğin mevcut Başkanı Adem Kahraman tek aday olarak girdiği seçimde yeniden başkan seçildi. Seçim sonrası konuşma yapan Başkan Kahraman, “2010 yılında kurulan derneğimiz yaklaşık 12 yıllık süreç boyunca Trabzon ve bölge insanına hizmet üretmeyi kendisine misyon edinmiştir. Bu misyonumuz ve çalışma gayretimiz aynı şekilde devam edecektir.” ifadelerini kullandı. TSGİAD’ın çok önemli iş insanlarını bir araya getirdiğini vurgulayan Başkan Kahraman, “Bugün derneğimizde gerçekleştirilen genel kurulumuzda 2. kez TSGİAD’a başkan seçildim. Önemli bir sivil toplum kuruluşuyuz ve sorumluluğumuzun farkındayız. Derneğimizde çok değerli iş insanlarımız var. Üye sayımızı daha da artırarak, derneğimizi daha da güçlendirerek şehrin ve bölgenin beklentileri var bunları her platformda dile getireceğiz.” dedi. Yeni yönetime başarılar diliyoruz.

BAŞKAN UZUN İÇİN DEDİ Kİ…

Gün geçmiyor ki Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık AK Parti’ye geçecek diye bir haber okumayalım. Hemen her gün aynı olay gündeme getiriliyor. Hal böyle olunca dün telefonumuz çaldı, arayan bir siyasetçi bakın ne dedi: “Her zaman Mustafa Bıyık yazılıyor ama bir diğer muhalif Başkan olan Beşikdüzülü Ramis Uzun neden yazılmıyor. Ramis Uzun AK Parti’ye geçse teleferik de işletilir, Belediye’deki ekonomik sıkıntılar da çözülür.” Telefonun ucundaki ses bunu dedi, biz de yazdık. Şunu da ekleyelim ki siyasette neyin ne olacağı belli olmaz, kimin nereye geçeceği de şimdiden kestirilemez. Bekleyip görelim.

Editör: Haber Merkezi