ALGI YARATMA ÇABASI
İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli, AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu’ya cevap verdi. Kuvvetli şunları söyledi: “AK Parti İl Başkanlığı’na seçilen Sayın Sezgin Mumcu'yu tebrik ediyorum. Sayın Mumcu iyi bir hekim olabilir ancak Türkiye'yi içinde bulunduğu bu zor şartlara mahkûm eden AK Parti’nin İl Başkanı olarak muhalefete ‘çamur atıyorlar’ demesi kendisine yakışmıyor ve bu sözleri gerçekleri gizleme kurnazlığı ile söylenmiş olarak görüyorum.

Sayın Mumcu’nun AK Parti iktidarının rakipsiz olduğunu ifade etmesi ise tipik AK Parti’nin algı yaratma çabasıdır. Artık mızrak çuvala sığmıyor, algılarla ülkeyi yönetme inandırıcılığı kalmadığını herkes görüyor. Devlet akılla, planlamayla, stratejiyle yönetilir ancak 19 yıllık AK Parti iktidarında bunların hiçbiri dikkate alınmadığı için Türkiye bir karanlığa doğru savruluyor. Sayın Mumcu, şark kurnazlığını bırakın da milletin gerçek sorunlarına reel çözümler üretin.”

SOKAK SOKAK GEZİP TANISIN
Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi CHP Grup Başkanvekili Turgay Şahin’den de AK Parti İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu’ya cevap geldi. Şahin, “Yeni atanan Trabzon AKP İl Başkanı ‘muhalefetin tek görevi çamur atmak’ demiş. Daha koltuğunu ısıtmadan o da muhalefet üzerinden siyaset yapmayı çabucacık öğrenmiş. Tavsiyem odur ki, Bu modası geçmiş yöntemden vazgeçip biran önce kenti baştan aşağı, ilçe ilçe, mahalle mahalle, sokak sokak gezip önce iyice bir tanısın. Sonra da yirmi yıllık iktidarları döneminde buraların birikmiş yığınlarca sorunlarını not etsin, çözümlenmesi için gerekli yerlere getirsin ve onları takip etsin.” dedi.

EN HAFİFİNDEN OLMADI
AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu’nun açıklamalarına Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi İYİ Parti Üyesi Davut Çakıroğlu da şu şekilde yanıt verdi: “Muhalefetin görevi ortaya bir şey koymak değildir. İcranın, yani iktidarın ortaya koyduklarının topluma fayda zarar ilişkisini denetleyip kamuoyu ile paylaşmaktır. Buna çamur denirse en hafifinden olmadı diyelim.”

2023 İÇİN HAZIRIZ!
AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu AK Parti Genel Merkez 7. Olağan Büyük Kongresi’nin Türkiye'ye ve dünyaya hayırlı olmasını dileyerek, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde 2023 için hazırız! Başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere; Türkiye için güven ve istikrar sloganı ile gerçekleştirdiğimiz kongremizde seçilen yeni Merkez Karar Yürütme Kurulumuzu tebrik ederim. Ülkemize ve milletimize hayırlı uğurlu olsun. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan gerçekleştirmiş olduğumuz kongrede partimizin 2023 manifestosunu ilan etmiştir. Bizler AK Parti Trabzon İl Başkanlığı olarak Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın çizmiş olduğu hedefler doğrultusunda çalışmalarımızı gerçekleştirmeye devam edeceğiz.” dedi.

HEYECAN YAŞIYORUZ
AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden Genel Başkanlığa seçilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, “Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız ve Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde 2023 hedeflerine, 2053 vizyonuna, 2071 idealine birlikte yürüyecek olmanın heyecanını yaşıyoruz. Hayırlı olsun. Çebi, kongrenin hem ülke hem de tüm insanlık için hayırlı olması temennisinde bulunarak, “Birlik ve beraberliğimizin, kardeşliğimizin teminatı, Hakk’ı haykıran, suskun dünyanın gür sesi; büyüyen, gelişen güçlü Türkiye’nin lideri Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız ve Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde 2023 hedeflerine, 2053 vizyonuna, 2071 idealine birlikte yürüyecek olmanın heyecanını yaşıyoruz.” dedi. Çebi ayrıca, AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Listesinde yer alan Trabzonlu İsa Sinan Göktaş, İsmail Cenk Dilberoğlu, Bayram Şenocak, Ali İhsan Yavuz ile Mustafa Şen’i tebrik etti.

Editör: Haber Merkezi