İYİ PARTİ 4. YILINI KUTLADI

İYİ Parti Yomra İlçe Başkanı Zekeriya Akgül, partisinin 4. Kuruluş Yıldönümü’ne ilişkin açıklamalarda bulundu. İYİ Parti’nin kısa sürede Türk siyasetinde önemli bir noktaya yerleştiğini kaydeden Akgül şunları söyledi: “İYİ Parti kuruluşundan bu yana geçen 4 yıl içerisinde Türk milletinin umudu haline gelmiştir. 25 Ekim 2017’de Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in önderliğinde başlayan siyasi hareketimiz, Gençlerimize iş, kadınlarımıza yaşam hakkı ve eşitlik, yaşlılarımıza huzur, güven ve bakım imkanı, çocuklarımıza neşe, mutluluk ve sağlık, milletimize birlik ve beraberlik getirmek için başlamıştır. Zor dönemde ve zor şartlarda başlattığımız bu yolculuktaki engellere rağmen bugün 4. yılımızı kutlamaktayız. Bu uğurda bize güç veren milletimize inanıyor ve güveniyoruz. Birlikte başaracağız. Adil olacağız. Adaleti sağlayacağız.” Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi İYİ Parti Üyesi Neşe Ay ise, “Dört yıl önce Genel Başkanımız Meral Akşener’in liderliğinde el ele vererek hep beraber Demokrasi adına milletimizin müreffeh ve mutlu yarınları için çalışmaya başladık. Büyük bir demokrasi mücadelesinde elimizde şanlı bayrağımızla, millet ve memleket davası için çıktığımız bu kutlu yolun yıl dönümündeyiz. Yolumuz demokrasi ve adalet yolu, yolumuz millet yoludur. Bugün geldiğimiz noktada, ilk günkü gibi hala aynı azim ve cesur adımlarla ilerlemekteyiz. Bugün İYİ Parti güneşi memleketin her yerinde güçlü bir şekilde parlamaktadır. Çıktığımız bu kutlu yolda, yılmadan, yorulmadan ilk günkü azim ve kararlılıkla devam etmekteyiz.” dedi. Ayrıca, İYİ Parti’nin İstanbul’daki kuruluş yıldönümü buluşmasına Trabzon’dan onlarca partili de katıldı.

CHP’DEN TEMAD’A ZİYARET

Cumhuriyet Halk Partisi Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu, TEMAD Trabzon Derneği’ni ziyaret etti. Hacısalihoğlu ziyareti ile ilgili, “Emeklilikte hak kayıplarından, yer tahsisine tüm sorunların çözümünde katkı sunacağımızı belirttik.” dedi. CHP’nin son dönemde sivil toplum kuruluşları ile yakın diyalog halinde olması dikkat çekiyor.

TEBRİK EDİYORUZ…

Ankara önümüzdeki günlerde, Türkiye’den 145 organizatör belediyenin katılımıyla ülke çapında bir gençlik festivaline hazırlanıyor. Festivalin adı da, Tam Bana Göre Festival ve açılışı da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yapacak. Ankara Millet Bahçesi’nde düzenlenecek festivalde belediyeler organizatör olduğu alanlarda ev sahipliği yapacak. 145 Belediyenin içerisinde Trabzon’dan Akçaabat Belediyesi ayak tenisi turnuvası ile Ankara’da ev sahipliği yapacak. Festivalde bütün Belediyelerin ayak tenisi organizesi Akçaabat Belediyesi tarafından yapılacak. Bir de Akçaabat Belediyesi Horon Ekibi Akçaabat’ın olmazsa olmazı horon gösterileriyle Başkent’i sallamaya hazırlanıyor. Ülke düzeyinde yapılacak olan böylesine büyük organizasyonda başta Akçaabat olmak üzere Trabzon’un adını duyuracak olan Akçaabat Belediyesini ve Akçaabat Belediye Bakanı Osman Nuri Ekim’i kutluyoruz. Akçaabat Belediyesi son dönemlerde yapmış olduğu özellikle spor faaliyetleri ile tebriki hak ediyor.

AŞI OL FORMAYI AL

rabzon İl Sağlık Müdürlüğü, koronavirüs ile mücadele kapsamında kentte devam eden Turkovac aşısı Faz 3 çalışmasına gönüllü olacak katılımcılara Trabzonspor forması hediye edileceğini açıkladı. 2 doz Sinovac aşısını yaptırmış 18-60 yaş aralığında olan ve 2. doz aşısının üzerinden 90 gün geçmiş vatandaşlar Turkovac aşısı Faz 3 çalışmasına katılabilecek. Bu uygulama ile aşı konusunda farkındalık yaratan Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü’nü alkışlıyoruz.

Editör: Haber Merkezi