ORTA REFÜJE ELEŞTİRİ GELDİ

Trabzon’un Yomra ilçesinde Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Işıklandırma ve Orta Refüj Projesi’ne bazı vatandaşlar eleştiri getirdi. Vatandaşlar gerekli yerlerde şikâyetlerin yapıldığını dile getirerek, “Yomra’yı demir ağlara mahkûm ederek Kuzey Yomra, Güney Yomra diye ikiye ayırdılar. Bu kadar yüksek demir mi olur?” diye konuştu. Bakalım Yomra’daki düzenlemede yeni bir gelişme olacak mı. Vatandaşın sesine kulak verilecek mi zamanla göreceğiz.

TRABZON YİNE DİKKAT ÇEKTİ

İllere göre 100 bin kişide haftalık vaka sayıları açıklandı. Buna göre Trabzon’da haftalık vaka sayısı 643,43 oldu. Geçtiğimiz hafta vaka sayıları 447,59 olarak açıklanırken vaka sayılarında yükseliş olduğu görüldü. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “8- 14 Ocak arasında vaka yoğunluğu bir önceki haftaya göre en çok artan 10 ilimiz: Bingöl, İstanbul, Bolu, Rize, Kocaeli, Erzurum, Ankara, Bilecik, Tunceli, Trabzon.” dedi. Vakaların artışa geçtiği bu günlerde vatandaşlarımızı tedbirlere uyma konusunda uyarıyoruz.

GÖNÜLLERE DOKUNUYOR

Akçaabat’ta gerçekleştirdiği çalışmaların yanı sıra sosyal belediyecilik anlamında yaptığı işlerle de dikkat çeken Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim belediye personeli ile olan diyaloğuyla da takdir görüyor. Gerek Belediye içerisinde gerekse sahada çalışan belediye personeli ile sıcak ilişki kuran Ekim bunun son örneğini de geçtiğimiz hafta sonu sergiledi. Başkan Ekim, devam eden parke çalışmalarını yerinde inceleyerek, Belediye personeline tatlı ikramında bulundu. İşte bu davranışları ile Ekim ilçede gönüllere dokunup, takdir görüyor.

VATANDAŞIN YANINDAYIZ DEDİLER

İYİ Parti Ortahisar İlçe Başkanlığı Trabzon’da çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Bu minvalde, Milletvekili Dr. Hüseyin Örs, İlçe Başkanı Erdal Uzun, İlçe Teşkilat Başkanı Kahraman Altuntaş, Ortahisar Belediyesi Meclis Grup Başkanvekili Berrin Tezel Erkuloğlu, İl-İlçe Yöneticileri Akyazı, Gürbulak, Yeşilhisar, Yeşilova mahallelerinde, mahalle halkının sorunlarını yerinde dinledi. İlçe Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Ortahisar İlçe Başkanlığı olarak tüm mahallelerde teşkilatlanma sağlayarak her noktaya daha hızlı çözüm üretmek için gerekli alt yapıyı tamamladık. Her zaman her daim vatandaşımızın yanındayız. Yönetim olarak yorulmadan gerekli desteği vereceğimiz konusunda Ortahisar İlçemize sözümüz olsun.” denildi. Siyasetin sokakta yapıldığı gerçeği de bu vesile ile bir kez daha sergilenmiş oldu.

Editör: Haber Merkezi