GEÇMİŞ OLSUN KARAOĞLU!
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Mehmet Karaoğlu, motosikletiyle yaptığı kaza sonrası yaralandı. Kaza sonrası kaburgalarında kırık oluşan Karaoğlu Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Murat Zorluoğlu’nun Danışmanı Mehmet Karaoğlu, trafik kazası geçirmiştir. Kaza sonrası Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi’ne kaldırılan Karaoğlu'nun yapılan tetkikler sonucunda kaburga kemiğinde kırıklar olduğu tespit edildi. Doktorlar tarafından genel sağlık durumunun iyi olduğu bildirilen Karaoğlu'nun bir süre hastanede tedavi altında tutulacağı belirtildi. Sayın Mehmet Karaoğlu'na geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, acil şifalar diliyoruz.” denildi.

Bizler de Karaoğlu’nun geçmiş olsun dileklerimizi iletip, şifa diliyoruz.

YOK EFENDİM KUTLAMAMIŞ
Günlerdir yazılıp çiziliyor. Yok efendim AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcılığı görevine getirilen Ayşe Sula Köseoğlu için kutlama mesajı yazmamış. Her sıkıntıyı aştık da tek derdimiz bu imiş gibi konu önümüze koyuluyor. Konu bu kadar gündemi meşgul edince biz de kayıtsız kalmamak adına durumu sorguladık.

Aldığımız ortak cevap şu: Köseoğlu da Ayvazoğlu göreve geldiğinde kendisine destek vermedi. Aynı zamanda Ayvazoğlu yaygın medyada ailesi üzerinden haberlerle karşı karşıya kaldığında, Köseoğlu duruma tepki göstermemiş. Görüştüğümüz isimlerin söyledikleri bu. Arada başka bir şey var mı yok mu onu biz bilemeyiz. Ancak şunu yeniden belirtelim ki Trabzon’un gündemi bu konu olmamalı. Eğer bir konu gündem olacaksa o da iktidar partisinin her ferdinin bu şehirden aldıkları oyun karşılığını vermek adına hizmet yarışına girmesi olmalıdır.

İMAMOĞLU’NUN TRABZON ANISI
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 23 Nisan’ın 101. yıldönümü etkinlikleri kapsamında, “Atatürk ve Ben” kitabının 13 yaşındaki yazarı Bilge Çolak ile çevrimiçi buluştu. Çolak’ın, sosyal medya platformu İnstagram üzerinden yaptığı canlı yayına konuk olan İmamoğlu, küçük yazar ile 23 Nisan üzerine doyurucu bir söyleşi gerçekleştirdi. Sanal toplantının en ilginç anı ise, Çolak’ın İmamoğlu’na yönelttiği, “Sizin hatırladığınız ilk 23 Nisan nasıldı? Neler hissettiniz ya da nasıl kutlamalar yapıldı.” sorusunun ardından yaşandı.

İmamoğlu, Çolak’ın sorusuna, şu yanıtı verdi: “2 sene önce, bir bayram vesilesiyle doğduğum şehre, Trabzon’a gitmiştim. Orada, bir bayramlaşma derken, çok büyük bir kalabalık beni karşıladı. On binlerce insan… Çok gurur duydum. Tam nerede konuşma yaptım biliyor musun Bilge? Trabzon’da ilk katıldığım 23 Nisan töreninde, tören geçidi yaptığımız, yürüyüş yaptığımız yerden, 50 bin kişiye hitap ettim. Benim için inanılmaz bir anıydı. Çok heyecanlıydım. Okul üniformalarıyla yürüyüş yapmıştık devlet töreninde. Benim için çok heyecan verici bir andı.”

İmamoğlu’nun sözleri aklımıza eski bayramları getirmedi desek yalan olur. Umarız önümüzdeki yıllarda o coşkulu bayramları yeniden yaşarız.

İYİ PARTİ’DE SULAR DURULMUYOR
İYİ Parti’de sular durulmak bilmiyor. Partiden istifa eden Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Davut Çakıroğlu, İl Başkanı Azmi Kuvvetli’yi hedef aldı. Çakıroğlu bakın neler dedi: “Ağaç, kendini kesen baltaya bakıp sapı benden demiş ya. Senin de durumun o. Senden seni yontanlar. Biz hep aynıyız. Kişilerle değil ilkelerle, birinin adamı değil adam olmaya özen göstererek, gerektiğinde tepkimizi koyarak, koyabilerek yol alıyoruz. Şimdi rica minnet, yalvar yakar bana operasyon yaptığın, yaptırdığın isimlerle yol ayrımındasın.

Bana karşı günübirlik yaptığın basın açıklamalarını şimdi de dünkü ortaklarına karşı yapmanı, bu isimlere karşı el birliğiyle seviyesiz bir metin yazıp bedeni kadar beyni olduğunu zanneden kıyakçıların ismiyle yayınlatmanı, talimatla sosyal medyada bu isimlere karşı hakaretler içeren paylaşımlar yaptırmanı bekliyorum.” Bakalım Kuvvetli bu sözlere ne cevap verir.

Editör: Haber Merkezi