TEPKİ ÇEKEN PAYLAŞIM
CHP’den Trabzon Milletvekili adayı olan Hikmet Nuri Aydın’ın dün sosyal medyadan yaptığı paylaşım tepkileri de beraberinde getirdi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun, “Muhsin Yazıcıoğlu’nun Helikopterine bende binecektim” sözlerinin yer aldığı bir görseli paylaşan Aydın, “Keşke binseydin, keşke” diye yazdı. Aydın’ın bu paylaşımı büyük tepki çekti. Aydın, tepkilerin ardından paylaşımını sayfasından kaldırdı ancak sert açıklamalar ardı ardına geldi. Hikmet Nuri Aydın’ın paylaşımına sert sözlerle cevap veren AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, söz konusu paylaşımların insani, vicdani ve siyasi ahlaka uymadığını belirterek, “Terörle ilgili verdiği mücadeleden dolayı, terörden canı yanan partili partisiz herkesin gönlünde yer edinen İçişleri Bakanımız, hemşehrimiz, şehrimizin evladı Süleyman Soylu bakanımız ile ilgili sosyal medya hesaplarından fütursuzca hakaret eden, sosyal medyayı sadece kin ve nefretlerini ortaya koymak için kullanan ve Trabzon’da hiçbir şekilde karşılığı bulunmayan bu şahsiyetleri ve onlara destek olanları şiddetle ve esefle kınıyoruz. Sandığa gitmemize şurada sayılı günler kala acziyetlerini ortaya koyan ve sandıktan başarısızlıkla çıkacaklarını görenler; maalesef partililerimizi, hemşerilerimizi tahrik etmek için her türlü yola başvurmaya başlamışlardır” dedi.

SAHADA ONUN KADAR ETKİN
Cumhur İttifakı AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Zorluoğlu’nun eşi Sevcan Zorluoğlu, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın eşi Esra Varank ile çeşitli temaslarda bulundu. Esra Varank ile gittikleri Of ilçesinde kadınlarla bir araya gelen Sevcan Zorluoğlu, “Sayın Bakanımızın eşleri ile birlikte Oflu kadınlarımızı ziyaret ettik. Trabzon’umuz kadınlarımızla daha da güçlü. Gittiğimiz her yerde desteklerini güçlü bir şekilde hissettiren Of’un kıymetli kadınlarına teşekkürlerimizi sunuyoruz” değerlendirmesinde bulundu. Esra Varank ve Sevcan Zorluoğlu, Of ilçesindeki temaslarının ardından şehit ailesi ve ihtiyaç sahibi aileleri de ziyaret ederek programlarını tamamladı.

MEHMET AKİF’E YENİ MEYDAN
Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından Bahçecik Mahallesi’ndeki Mehmet Akif Ersoy Camisi etrafından yapılan çevre düzenlemesi tamamlanarak hizmete açıldı. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Bu muhteşem camiye yakışır bir alan düzenlemesi gerçekleştirdik” dedi. Bölgede tamamlanan çevre düzenlemesinin hizmete açılması nedeniyle düzenlenen programda katılımcılara seslenen Başkan Gümrükçüoğlu, “Mehmet Akif Ersoy Camimiz şehrimizin gözbebeği bir camimizdir. Sizlerle bir arada olduğumuz için Allah’a şükrediyoruz. Allah-u Teala daha güzel hizmetler yapabilmeyi hepimiz nasip eylesin. Burada çok güzel bir çalışma yapıldı. Bu muhteşem camiye yakışır bir alan düzenlemesi gerçekleşti” ifadelerini kullandı.

TEŞEKKÜRLER ULUSAL’A
Gazetemiz Spor Şefi Yunus Mermertaş ve aynı zamanda Basın İlan Trabzon Şube Müdürü Muharrem Mermertaş’ın sevgili anneleri Emine Mermertaş belindeki rahatsızlığından dolayı gittiği Fatih Devlet Hastanesi’nde başarılı bir operasyon geçirdi. Mermertaş ailesi, “Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. İsmail Ulusal tarafından gerçekleştirilen ameliyat son derece başarılı geçti. Başta doktorumuz Uzm. Dr. İsmail Ulusal olmak üzere, ameliyatta emeği olan herkese, hasta bakıcısından tüm hastane personeline kadar herkese, süreç boyunca annemize gösterdikleri samimi ve cansiperane tavırlarından dolayı teşekkür ediyoruz” dedi. Bizler de sonnokta ailesi olarak Amine annemize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Editör: Haber Merkezi