BAKALIM NE SÖYLEYECEK

TFF Yönetim Kurulu Üyesi olduğu süreç boyunca Türk futbolunda adalet bekçiliğini başarıyla yerine getiren ve futbol severlerin büyük desteğini gören Mustafa Hacıkerimoğlu, Trabzon’a geldi. Bir süre Trabzon’da kalacak olan Hacıkerimoğlu, yarın toplantı düzenleyerek basın mensupları ile buluşacak. Hacıkerimoğlu, yeni TFF Yönetim Kurulu’nun oluşturulduğu süreçte görev alması için büyük destek görmüş ancak yönetime Trabzonspor adına Yalçın Orhan girmişti. Bakalım Hacıkerimoğlu basın toplantısında neler söyleyecek.


AĞIZDAN ÇIKANA DİKKAT EDİLMELİ

Bitlis’in Ahlat ilçesinde konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Vedat Demiröz Türkiye’de il sayısının 100’e çıkarılacağını açıkladı. Vedat Demiröz, Ahlat’taki konuşmasında MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin önerisiyle Türkiye’de il sayısının artırılacağını Ahlat’ın da bu illerden biri olacağını bildirdi. Demiröz daha sonra ise, Bitlis’in Ahlat ilçesinde yaptığı konuşmanın bazı yayın organlarınca “İl sayısı 100'e çıkarılacak” şeklinde yanlış yansıtıldığını, bu hususta verilmiş bir kararın olmadığını belirtti. Demiröz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Ahlat’ta yaptığım konuşma, bazı yayın organlarında 'il sayısı 100'e çıkarılacak' şeklinde yanlış yansıtılmıştır. Bu hususta verilmiş bir karar yoktur. Oysaki konuşmamda, 'Türkiye'nin şehir sayısının 100'e çıkarılması halinde Ahlat’ın bunların arasında yer alacağı' temennisidir.” ifadesini kullandı. Demiröz’e diyoruz ki demek ki ağızdan çıkan söze iyi dikkat etmek gerekiyor. Yoksa kendi açıklamanızı böyle tekzip etmek durumunda kalırsınız.

HERKES ORAYA GİTTİ

2005’te kanser hastalığı nedeniyle 33 yaşında vefat eden müzisyen, söz yazarı ve oyuncu Kazım Koyuncu, ölümünün 17. yılında mezarı başında anıldı. Anma törenine sanatçının annesi Hüsniye Koyuncu, kardeşleri Hüseyin, Niyazi ve Oğuz Koyuncu, Canan Erdem, Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, Hopa Belediye Başkanı Taner Ekmekçi, Kemalpaşa Belediye Başkanı Ergül Akçiçek, Borçka Belediye Başkanı Ercan Orhan ile yakınları ve sevenleri katıldı. Kazım Koyuncu’nun şarkılarından oluşan koro dinletisiyle anma etkinliği sona erdi. Hafta sonu boyunca Koyuncu’nun mezarlığı ziyaretçi akınına uğradı.

KESKİN’İN ACI GÜNÜ

Ortahisar Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Yusuf Keskin’in amcası İdris Keskin, 66 yaşında geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti. Keskin’in cenazesi Esiroğlu Kırankaş Köyü’nde toprağa verildi. Merhuma Allah’tan rahmet, geride kalan ailesine sabır diliyoruz.
 

Editör: Haber Merkezi