AKÇAABAT’TAN IĞDIR’A UZANAN 23 NİSAN HEDİYESİ

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Iğdır Bayraktutan Hacıhanım Taşdemir İlkokulu-Ortaokulu’nda görev yapan Gülşen öğretmenin ve öğrencilerin bayram sevincine ortak oldu. Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’e sosyal medya aracılığıyla ulaşan ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda görev yaptığı okuldaki öğrencileri mutlu etme gayreti içinde olan Gülşen Koçak Özbey, Başkan Ekim’den bayram gösterileri için öğrenciler adına kostüm talebinde bulundu. Gülşen Öğretmenin bu talebine kayıtsız kalmayan Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, hemen okulla irtibata geçerek gerekli bilgileri aldı. Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’in talimatları doğrultusunda birbirinden kıymetli çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda sergileyecekleri oyunlara uygun kostümler gönderildi. Akçaabat Belediyesi’ni bu anlamlı davranıştan ötürü kutluyoruz.

KARNAVAL YAŞAYACAĞIZ

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Yönetim Kurulu Üyesi Nihat Yılmaz, Trabzon’un hafta sonu karnaval yaşamaya hazırlandığını belirtti. Yılmaz, “Şu an için Trabzon karnavala hazırlanıyor. Trabzon'a büyük bir akın var. Yurt içinden, yurt dışından birçok insan Trabzon'a geliyor. Şu an bile rezervasyonlar dolmuş vaziyette. Maçın oynanacağı cumartesi günü artık otellerin tam kapasite hizmet vermesini bekliyoruz. Önümüzde bayram var, turizm zamanındayız, zaten otellerde hareketlilik söz konusuydu ama şampiyonluğun ilan edileceğinin düşünüldüğü maç için yıllardır bekleyen taraftarlar kente geliyorlar. Uçaklar ek seferler başlattılar. Bazı vatandaşlar bilet bulamayınca çevre illerdeki havalimanlarına bilet bakmaya başladılar. Çevre illerdeki havalimanlarında da bir hareketlilik söz konusu. Sadece hava yolu ile değil kara yolu ile de büyük bir kalabalık geliyor.” diye konuştu. Trabzon gerçekten bu hafta sonu yılların özlemini bitirmek için kenetlenmiş durumda. Biz de bu coşkuyu yaşamak adına herkesi şehre davet ediyoruz.

YANLIŞTAN DÖNMEKTEN ERDEMDİR

Ortahisar Belediye Meclisi CHP Üyesi Cüneyt Zorlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımdan ötürü, Ortahisar Belediye Meclisi AK Parti Üyesi Ufuk Hoş’a tepki gösterdi, Hoş daha sonra paylaşımı ile ilgili özür diledi. Zorlu şunları söyledi: “Ufuk Hoş sosyal medya sayfalarında Genel Başkanımız Kemal Bey’e aşağılık ve hakaret içeren paylaşım yapmışsın. Bizi engellediğin için şimdi haberimiz oldu. Orijinal resim bütün medyada paylaşılmışken, basitçe hazırlanan yatak odasında o küçük aklınca cinsel içerik içeren fotomontaj aşağılık yalanı paylaşmışsın. Yeni acı yemiş birisi olarak bu yalan haberi paylaşman ve trol gibi davranman beni üzdü. Çıkıp bu haberini yalanlamazsan, ‘evet montajdır’ demezsen senin sözlerin bundan sonra benim için yok hükmündedir. Bir özür bekliyorum. Aksi takdirde yalnız da kalsam size karşı mecliste ve her platformda cevabı vereceğim.” Zorlu daha sonra bir paylaşım daha yaparak, “Evet yanlıştan dönmek de erdemdir. Ufuk Hoş yanlış yaptığının farkına vardı ve özür diledi. Ufuk hoş biz 50 defa araştırıp bir paylaşım yapıyoruz. Sorumlu durumda bulunan kişiler olarak daha dikkatli olmalıyız.” ifadelerini kullandı. Bu paylaşımlar sosyal medyada oldukça da yorum aldı.

Editör: Haber Merkezi