İNAN’A BAŞARI DİLİYORUZ
 

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Sporda Performans Ölçüm ve Yetenek Merkezi Müdürlüğü’ne İsmail İnan’ı getirdi. Geçtiğimiz dönem, Ortahisar Belediye Meclis Üyeliği yapan İnan, aynı zamanda Trabzonspor Divan Kurulu Genel Sekreteri ve Trabzon ASKF Başkan Yardımcısı görevlerini yürütüyor. Merkezi ilk ziyaretçileri arasında da Trabzonspor eski Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay yer aldı. Gazetemizin köşe yazarı da olan İnan’a yeni görevinde başarılar diliyoruz.

YENİ BAŞKAN ŞILBIR

Trabzon Müzik ve Halkoyunları Gençlik Spor Kulübü Derneği’nde yeni Başkan Hüseyin Şılbır oldu. Bir önceki başkan Fethi Yılmaz ise Yönetim Kurulu’nda görev yapacak. Şılbır, küçük yaşlarda geldiği dernekte başkan olduğundan dolayı mutluluk ve gurur duyduğunu ifade ederek, “Ben değil, biz olgusuyla hareket edeceğiz. Başta Sayın Valimiz olmak üzere, yerel yöneticilerimiz ve tüm hizmet veren müzik derneklerimizle bir araya gelip istişare içinde olacağız. Ayrıştırıcı değil, birleştirici olacağız. Bunun için yeni sezonun başlamasıyla birlikte öncelikle şehrimize başarılı projelerle çok daha güzel programlar izlettirmeyi planlıyoruz. Buraya gelip bizleri yalnız bırakmayan tüm üyelerimize de sonsuz teşekkür ediyorum.” diye konuştu. Şılbır ve yönetiminin Trabzon kültür ve sanatına katkı sunmasını diliyoruz.


AKÇAABAT’TA TAKDİR GÖREN ÇALIŞMALAR

Akçaabat Belediyesi ilçenin tamamında çalışmalarını sürdürüyor. Yatırım çalışmalarının hız kazandığı Akçaabat’ta, Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’in talimatlarıyla tüm mahallelerde ihtiyaç analizleri yapılıyor. Program dahilinde ilçenin dört bir tarafında eş zamanlı olarak çalışmalar ilerliyor. Doğalgaz altyapı çalışmaları dolayısıyla bozulan yollar onarılıyor. Vatandaşların ve ulaşımın olumsuz etkilenmemesi için Akçaabat Belediyesi ekipleri, ilçe merkezindeki mahallelerde parke, kaldırım genişleme, yüzey suyu hattı döşemesi ve doğalgaz çalışmaları sonrası bozulan yolların asfaltlanması gibi yapım çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Helim Topal Sokak tretuvar ve parke çalışması, İnönü Caddesi yenileme çalışması, Yaylacık Mahallesi doğalgaz sonrası asfalt çalışmaları yapılıyor. Akçaabat Belediyesi’nin bu çalışmaları ilçede takdir görüyor.




 

Editör: Haber Merkezi