CUMHURİYET COŞKUSU DOYASIYA YAŞANACAK

CHP Akçaabat İlçe Başkanlığı tarafından Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla kutlama programı düzenlenecek. Önümüzdeki Cumartesi günü saat 17.30’da ilk olarak Akçaabat Ağanoğlu İlkokulu önünde fener alayı düzenlenecek. Kutlamalar Akçaabat Festival Alanı’nda saat 20.00’de Selçuk Balcı konseri ile sona erecek. CHP İlçe Başkanı Mustafa Bak, tüm Trabzonluları etkinliklere davet etti. İLK ZİYARET BÜYÜKŞEHİR’E Akçaabat Trabzon Söğütlü ve Mersin 1 No’lu Karayolu Yolcu Taşımacılığı Kooperatifi Başkanı Abdullah Sevim, kazandığı seçim sonrası ilk ziyaretini Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’na yaptı. Ziyarette Başkan Vekili Atilla Ataman da hazır bulundu. Ziyaret sonrası yazılı bir açıklama yapan Sevim, şunları söyledi: “Bugüne kadar bütün çalışmalarımızı kooperatif başkanı olarak Büyükşehir Belediye Başkanımız Murat Zorluoğlu ve ekibi ile birlikte yürüttük. Başkanımızı makamında ziyaret ettim. Şoför esnafı ve bize destek olacağını sorunların çözüleceğini ifade etti. Bize verdiği ve vereceği destekten dolayı teşekkür ediyorum.” Sevim’e yeniden seçildiği görevinde başarılar diliyoruz.

MUSTAFA BIYIK SÖZÜNÜ TUTTU

Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, dediğini yaptı ve AK Parti Yomra İlçe Teşkilatı’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Beraberindeki heyetle beraber ilçe binasına giden Bıyık, AK Parti Yomra İlçe Başkanı Abdülkadir Özdemir ve Yönetim Kurulu Üyelerini göreve başlamaları nedeniyle tebrik etti ve başarılar diledi. Yapılan görüşme sonrasında ki açıklamalarda, “Önceliğimiz Yomra” mesajları verildi. Bıyık, gazetemizin kendisine yönelik, “AK Parti’ye geçecek misiniz?” soruna, “Evet, hayırlı olsun için gideceğim.” cevabını vermişti. Böylelikle sözünü tutmuş oldu.

AYŞE BETÜL’ÜN O FOTOĞRAFI…

AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde yoğun mesaisi sırasında odasında koltukları birleştirerek uyuttuğu 2 yaşındaki kızı Ayşe Betül'ün fotoğrafını “Annelik makamından mesai günlükleri” notu ile sosyal medya hesabından paylaştı. Görüldü ki, Ayvazoğlu, Meclis'teki tezkere ve bütçe görüşmeleri sırasında, makam odasındaki koltukları birleştirerek, kızını burada uyuttu. Minik Ayşe Betül’ün bu anları sosyal medyada beğeni yağmuruna tutuldu.

VAKFIKEBİR’DE DENETİM VAR

Vakfıkebir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün hazırladığı program dahilinde taşımalı eğitim araçları Emniyet ve Jandarma ekipleri tarafından denetlendi. 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Taşımalı İlköğretim, Ortaöğretim ve Özel Eğitim uygulaması kapsamında, İlçemizde taşıma işi yapan şirketlere ait araçların denetlenmesi yapıldı. Trafikten sorumlu yetkililer okul servis sürücülerini, taşıma esnasında uyulacak kurallar, yangın tüpü, ilk yardım çantası gibi araç, gereç ve malzemelerin her an kullanılabilir durumda bulundurulması konusunda bilgilendirdi ve uyardı. Bu denetimlerin sıklıkla yapılmasını öneriyoruz.

Editör: Haber Merkezi