GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİ KATKI SUNSUN

Hendek Belediye Başkanvekili Fatih Öztürk ve Hendekli İş İnsanı Kenan Türk Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çelebi’yi makamında ziyaret etti. Ortaklaşa yürütülebilecek çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunulan toplantıda, Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çelebi ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Hendek Belediye Başkan Vekili Fatih Öztürk’e Organize Sanayi Bölgesi’nde üretilen ürün ve hizmetlerle ilgili detaylı bilgiler sundu. Ziyaret hediye taktimi ve fotoğraf çekimiyle son buldu. Görüş alışverişinin Trabzon’a katkı sunmasını diliyoruz.

 OTOBÜS TALEBİ KARŞILIK BULSUN

İYİ Parti Trabzon İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Toplumsal Politikalar Başkan Yardımcısı Hüseyin Memiş, Akçaköy, Derecik ve Seragölü hattında belediye otobüslerinin yetersizliğinden dolayı vatandaşın mağdur edildiğini belirtti. Memiş yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Bu konuda ısrarlarımıza rağmen gereken yapılmadı. Bu vadide oturan binlerce kişi ve hane var. Belediye’den ek sefer koyulmasını veya büyük otobüs tahsis edilmesini istedik. Ayrıca erken saatte otobüs seferlerinin bitirildiğini, bu vadide yaşayan vatandaşlarımızın mağdur edildiğini bir iki ek sefer veya saat konularak halledilmesi gerektiğini söyledik. Vatandaş mağdur. Saat 6 ya da 7’de işi biten evine, köyüne ne ile dönecek. Bu yanlış uygulamadan derhal vazgeçilmelidir. Belediyeden ricamız özellikle akşam saatlerinde bir sefer daha koyup vatandaşın mağduriyeti giderilmelidir.” dedi. Umarız bu talep karşılık bulur.

GEYİKLİ’YE HAYIRLI OLSUN

Şalpazarı Geyikli Mahallesi Kalkındırma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ömer Dural, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte AK Parti Şalpazarı İlçe Başkanı Zeki Çabuk’u Acısu’daki işyerinde ziyaret etti. Başkan Dural ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada, “Kendisi ile Geyikli Mahallesinde yapılması hedeflenen hizmetlerle ilgili fikir alışverişinde bulunduk. Derneğimiz adına Çok Amaçlı Kapalı Halı Saha için aldığımız arazinin durumuyla ilgili görüştük. Kendisinden konuyla ilgili sürecin başladığı ve çalışmaların devam ettiği bilgisini aldık. Geyikli Mahallemize güzel bir eser kazandıracaklarını söyledi. Hep beraber inşallah Geyikli Mahallemize güzel bir eser kazandırmak için görüşmelerimiz ilgili kurum ve kuruluşlar ile devam edecek. Kendilerinin bizlere göstermiş olduğu yakın ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederiz.” ifadelerini kullandı. Geyikli Mahallesi’ne bu çalışma için “hayırlı olsun” diyoruz.

SİTE YÖNETİMİNDEN CEVAP GELDİ

Trabzon’un Boztepe Mahallesi Şahintepe Sokak’taki Bozkent Sitesi giriş ve çıkışı devamınca yaya ve araç yolunun demir bariyerlerle kapatılmasına site sakinlerinden açıklama geldi. Site sakinleri bakın neler dedi: “Burada yapılan uygulama tüm site sakinlerinin imzasıyla yapılmıştır. Aynı zamanda Boztepe Mahallesi Muhtarı’nın da durumdan haberi vardır. Burada yapılan uygulama ile araç yolunda daha önce meydana gelen trafik kazalarının önüne geçilmesi hedeflenmiştir. Amaç kimseyi mağdur etmek değildir. Aynı zamanda mahallelinin huzurunu ve güvenliğini sağlamaktır. Denildiği gibi itfaiye ve ambulans girişi kesinlikle engellenmemiştir.”

Editör: Haber Merkezi