BU SIKINTI GİDERİLSİN

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, TİSKi Genel Müdürlüğü’nden içme suyu ile ilgili açıklama geldi. Mart ayı içerisinde il genelinde yağan yoğun karın, sıcaklıkların mevsim normallerinin üstünde seyretmesine bağlı olarak hızla erimesinden dolayı sağlıklı içme suyu temininin zorlaştığı ifade edilen açıklamada, “Mart ayı içerisinde il genelinde yağan yoğun karın, sıcaklıkların mevsim normallerinin üstünde seyretmesine bağlı olarak hızla erimesi sağlıklı içme suyu teminini zorlaştırmaktadır. İçme suyu kaynağındaki suyun arıtılabilir seviyenin çok üstünde bir bulanıklığa sahip olması nedeniyle arıtma tesislerimiz tam kapasite çalıştırılamamaktadır.” ifadeleri kullanıldı. Arsin ve Yomra’da devam eden su kesintileri ile ilgili ise yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Arsin ve Yomra’da birkaç gündür devam eden su kesintilerinin aynı sebepten dolayı diğer ilçelerimizde de yaşanabilmesi muhtemel olup; gerekli tüm önlemler İdaremiz tarafından alınmaktadır. Vatandaşlarımıza sağlıklı su temin edebilmek adına çalışmalarımız tüm hızıyla devam etmekte olup; su temini sorununa karşı halkımızın gerekli tedbirleri almaları önemle rica olunur.” Kısa sürede bu sıkıntının giderilmesini temenni ediyoruz.

PROJELER SATILIYOR

Trabzon’un en prestijli projesi olan Kayı, Kentin önemli gayrimenkul firmalarından CEESS Portföy, Saral Gayrimenkul işbirliği ile yatırımcılara teslim ediliyor. CEESS Portföy CEO’su Semih Sarıalioğlu, “Gayrimenkul dünyasının anahtarı bizlerden sizlere armağandır. Geçmiş yıllarda aldığımız başarı ödüllerinin onuru ve mutluluğu ile projelerimizi başarılı sonuçlandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yatırımcılarımızın sıcak yuvalarında oturabileceği, yatırım amaçlı alacağı projeler sunuyoruz.” dedi. Sarıalioğlu, “Trabzon’umuzun özel projelerinden olan Kayı Trabzon projesinde yapımcı firmamızla birlikte yatırımcılarımızı mülk sahibi yapıyoruz. Yatırımcılarımızın gayrimenkulleri Saral Gayrimenkul olarak bizim en önemli değerimizdir. Yatırımcılarımıza hizmet verirken, en kurumsal, en güvenli ve en hızlı sonuç odaklı hareket ediyoruz. Size ise sadece imza kalıyor. Finans ve tapu işlemlerinin takibini eksiksiz sonuçlandırarak, hatasız bir şekilde size teslim ediyoruz.” diye konuştu. Sarıalioğlu, “Kayı Trabzon Karadeniz Bölgesi’nin en gözde projelerinden bir tanesi. Bu projede yaşam, mutluluk ve aileniz ile birlikte huzurlu vakit geçireceksiniz. 1+1, 3+1, 4+1, 5+2 daire seçeneklerimiz ile yatırımcılarımızın yaşam kalitesini en üst seviyeye çıkaracak imkânlar sunuyoruz. Kayı Trabzon’da en ince ayrıntısı hesaba katılarak muhteşem bir proje hazırlanmış. Yapımcı firması ile bu tarz projelerin kentimize kazandırılması bizleri mutlu etmiştir. Karadeniz’in incisi, deniz kenarındaki rezidansımızda ailenizle huzurlu vakit geçirin.” ifadelerine yer verdi. Bu açıklamalara dikkat çekiyoruz.

ÜNİVERSİTE İŞÇİ ALACAK

Trabzon Üniversitesi 3 işçi alacağını duyurdu. Son başvuru tarihi 8 Nisan 2022 olarak açıklandı. Trabzon Üniversitesi Rektörlüğü’nden yapılan açıklamada, “Trabzon Üniversitesi Rektörlüğüne bağlı tüm işyerlerinde sürekli işçi kadrosunda istihdam edilmek üzere 657 sayılı Kanun'un 4/D maddesi kapsamında, 4857 sayılı İş Kanunu'na tabi olarak çalıştırılmak üzere ‘Kamu Kurum ve Kuruluşlarında İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik’ ve ‘Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Eski Hükümlü veya Terörle Mücadelede Malul Sayılmayacak Şekilde Yaralananların İşçi Olarak Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik’ hükümleri uyarınca Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) aracılığı ile belirsiz süreli hizmet akdi ile ‘Sürekli İşçi’ alımı yapılacaktır.” denildi. İş arayanlara duyurmuş olalım.

Editör: Haber Merkezi