GİDİŞ YOLUNDA BEN UĞURLAYACAĞIM

CHP Ortahisar İlçe Başkanı Fatih Suat Oyman, AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Sehaddin Çebi’yi eleştiri yağmuruna tuttu. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Trabzon ziyaretine yönelik açıklamalarda bulunan Başkan Çebi’yi hedef alan Başkan Oyman, sosyal medya hesabından, “Ağlama Selahaddin Çebi, ağlama” başlığı ile yaptığı yazılı açıklamada, “Utanıp edebinizle(!) susacağınız yerde Trabzon’daki kalabalığı görünce sesiniz duyuluyor; ayrılırken ağlama sesidir bu. Ağlama Çebi, algıdan başka bir şey üretemeyen biri olarak ‘samimiyet’ kelimesinin ne anlama geldiğini dahi bilmezsin. Seni bu gidiş yolunda ben uğurlayacağım. Konu sahtelik ise, Montrö sözleşmesine ‘pranga’ deyip, Karadeniz’deki savaş sırasında değerini anladığında ağzını açamayacak kadar, cebindeki kağıt para üzerinden Cumhuriyet tarihine ihanet vurgusu yapacak kadar bilgisiz ve buna dayanarak milli değerlerden uzak bir ilçe başkanı olarak senin; kağıt paraya ışık tuttuğunda Atatürk görünmeyen para ne kadar sahteyse ön plandaki yüzün o kadar sahtedir.” ifadelerini kullandı. Oyman, açıklamasına şu şekilde devam etti: “Mehmetçiklerin terörle mücadelesine saygı duymadan partiniz oturduğunuz yerde herkese terörist muamelesi yaparak sadece konuşur ve sadece izler; aynı İstanbul seçimlerinde Terörist başının kardeşini TRT ekranına çıkarıp izlediğiniz gibi. Aylardır İBB üzerinde söylemleriniz dışında bir gelişmenin olmaması bunun en önemli kanıtıdır.”

İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI

Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Dent Akademi Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi arasında ağız ve diş sağlığı hizmeti sunulmasına ilişkin bir protokol imzaladı. Protokol törenine, Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çelebi, Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkan Vekili Dursun Ali Sakarya, Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Üyesi Ali Baştürk, Dent Akademi Ağız ve Diş Sağlığı hekimlerinden Diş Hekimi Bülent Hasan Yılmaz, Diş Hekimi Hüseyin Emre Üçüncü ve bölge sanayicileri katıldı. Protokol çerçevesinde, Trabzon Arsin OSB içerisinde yer alan firmaların çalışanlarına ve bu çalışanların birinci derece yakınlarına kinik hizmetlerinde indirim yapılacak. Protokolün töreninde söz alan Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çelebi, “Başkanlığımız ve sağlık hizmeti sunan kuruluşlarla olan işbirliklerimiz artarak devam ediyor. Trabzon Arsin OSB’de çalışan herkesin kaliteli sağlık hizmetine kolayca erişebilmelerini hedefliyoruz. Protokolün her iki kuruma da hayırlı olmasını temenni ediyorum.” diye konuştu.

ANNELERİMİZE NE KADAR HİZMET EDİLSE AZDIR

Trabzon'da kuyumculuk sektörünün öncüsü Karaltın Yönetim Kurulu Başkanı Cevat Kara, anneler günü mesajı yayımladı. Annelerin dünyadaki en değerli pırlanta, altın, zümrüt ve yakuttan da değerli olduğunu ifade eden Kara, annelerin değerine vurgu yaptı. Kara, “Aile hayatının birleştirici unsuru olan, dünyanın en zor görevlerinden birini üstlenmiş annelerimiz, en yüce duygulara sahip, iyiliğin, şefkatin, fedakârlığın, merhametin ve koşulsuz sevginin timsalidir. Peygamberimizin, ‘Cennet, annelerin ayaklarının altındadır’ sözü dinimizin annelerimize verdiği önemi ve onlara göstermemiz gereken hürmeti gözler önüne sermesi açısından çok anlamlıdır. Annelerimiz sadece insanı dünyaya getiren bir varlık değil aynı zamanda insanın doğduğu andan itibaren hem koruyucusu, hem de öğretmenidir. Türlü fedakârlıklara ve zorluklara sabırla göğüs gererek, tüm benliğini ortaya koyan annelerimize ne kadar hizmet edilse azdır. Anneler Günü’nün, annelerimizin değerini daha iyi anlamamıza vesile olacağı inancıyla, başta evlatlarını vatan uğruna şehit vermiş anneler olmak üzere, annem ve tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyor, aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu günler geçirmelerini temenni ediyorum.” dedi.

Editör: Haber Merkezi