Yine karabulutlar dolaşmaya başladı Trabzonspor’un üzerinde.

Milli maçlar sonrası yaşanan puan kayıpları dün akşam Antalya’da devam etti.

Erzurumspor maçı sonrası herkes ‘şapkayı önüne koyar’ diyorduk ama yine değişen bir şey olmamış.

Ünal hoca Erzurumspor maçının son dakikasında sahaya sürüp ‘3 top kaybı yapacağına takımı 3 gol pozisyonuna soksaydı’ dediği Yusuf’a 11’de şans tanımış. Demek ki iki günde çok şey değişmiş ki Yusuf kadroya girmiş! Hocanın Abdülkadir’i kesmesini normal buldum. Çünkü genç oyuncu kendine yazık ediyordu. Biraz dinlenmesi şart olmuştu.

Bir de Olcay Şahan var. Amiri-Olcay değişikliğini bekliyordum. Erzurumspor maçı sonrası “Niye oynatmıyor hoca Olcay’ı diyordum” bu maçta da forma giyer diye düşünmüştüm. Ama nerede o ilk haftalardaki Olcay? Mücadeleci, hırslı, takımı ateşleyici Olcay’dan eser kalmamış.

Ha sonuç galibiyet olsaydı bunu yazacak mıydım? Evet yazardım.

Olcay’ın takıma en azından hırs katacağını düşünüyordum.

Dün akşamın talihsizliği bence Pereira oldu. Takımın formda oyuncusu maç öncesi rahatsızlanmış. Doğal olarak yerine Zeki Yavru forma giydi. Ama uzun süredir maç eksiği olan ve üzerinde taraftar baskısı bulunan Zeki, sanki hayatında ilk kez maça çıkıyor gibiydi. Stresli, tedirgin ne derseniz deyin. ‘Hata yaparsam yanarım’ görüntüsü verdi. Doğal olarak Antalyaspor’da bunu gördü. İlk dakikalarda hep Zeki’nin üzerinden Trabzon kalesine geldiler. Başarılı da oldular. Rakip ilk yarıda ayağa pas yaparak, Trabzonspor hücum oyuncularını kilitlerken daha fazla üretken oldu. Pozisyon da buldular gol de. Sonra geriye yaslanınca Trabzonspor biraz kendine geldi. Bordo-Mavili takım ilk yarıda skoru lehine de çevirebilirdi. Ama kanatlar istenilen gibi çalışmayınca hücumda üretkenlik sağlanamadı.

Sosa çok savruk oynadı. Maçın kırılma anı 22.dakikada Rodallega’nın direkten dönen şutu oldu. Kolombiyalı yine şanssızdı. O şut gol olsa maçın rengi değişirdi diye düşünüyorum. Onazi ise kazandığı topları daha iyi kullanabilse keşke. Burak Yılmaz da bu saatten sonra ofsayt çalışacak değil. Huylu huyundan vazgeçmiyor. Biraz daha dikkatli olsa takımına daha fazla katkı sağlar.

Sonuç olarak dün akşam yine önemli iki puan kaybedildi. Umarım bu son olur. Çünkü yukarıyla ara açılmaya başladı.