Trabzonspor zirve yarışına adım adım yaklaşırken, lig sıralamasında üstünde yer alan rakiplerinden Beşiktaş’ın 2 puan daha bıraktığı hafta da Denizlispor’u da yenerek çok önemli bir galibiyet aldı.

Trabzonspor, Beşiktaş karşısında aldığı önemli galibiyetin morali ile Denizlispor karşısında çıktı. Süper ligde hiçbir maçın önceden garantisi yok. Trabzonspor, Denizlispor karşısında her ne kadar oyun olarak üstün olsa da istediği skoru getiren golü maçın ikinci yarısında buldu.

Beşiktaş galibiyetinden sonra üstelik yoğun maç trafiğinin içerisinde üst üste galip gelmek takdire değerdir. Bu sebeple takımı kutluyorum.10 gün içerisinde üst üste 4 maçtan galip gelmek ve de bu galibiyetlerden birinin kupayı getirmesi ve de bir diğerinin de deplasmanda istim üzerinde ezeli rakibin Beşiktaş’a karşı alınması çok anlamlı ve değerlidir.

Geçtiğimiz cumartesi Trabzonspor Saati programım da değindiğim gibi Trabzonspor; Beşiktaş, Denizlispor, Malatya ve Antalyaspor karşılaşmalarından alacağı 10-12 puan ile zirve yarışında kendini daha sert hissettirecektir. Şimdi bu puanlardan 6’sı alındı üstelik 3’ünü zirve yarışı rakiplerinden Beşiktaş’tan alınması çok kıymetlidir, ekstra 6 puandır.

Sıkı maç trafiği olmasına rağmen Trabzonspor da oyuncuların isteğini, oynama keyfini, iştahını beğendim. Oynanan futbol her ne kadar çok çok tatmin etmese de bu kadar yoğun trafikte  galip gelmek kayda değerdir. Bu sebeple futbolu çok eleştirmenin gereği olmadığını düşünüyor, Trabzonspor’u tebrik ediyorum.