Dün akşam Fırtına koptu Akyazı’da.

Futbol resitali sundu Trabzonspor.

Son yıllardaki en coşkulu futbolu oynadı Karadeniz ekibi.

Dile kolay 8 yıllık bir özlem vardı Fenerbahçe karşısında.

Onur-Burak kadro dışı kalmış kime ne!

Önemli olan Trabzonspor değil miydi?

Helal olsun yönetime, teknik heyete ve taraftara.

Yeni Malatya hezimetinden sonra Burak ve Onur’un kadro dışı kararına rağmen Bordo-Mavili takımı iyi motive ettiler derbi maça.

Dün akşam sonuna kadar galibiyeti hak etti Trabzonspor.

Tek üzüldüğüm nokta tarihi farkla bitecekken 2-1 bitmesiydi maçın.

Ama önemli olan üç puandı. Şeytanın bacağını kırmaktı.

Tek kelimeyle harikaydı dün akşam Trabzonspor, taraftarıyla, futbolcusuyla, her şeyiyle.

Kaçan penaltıyı, kaçan gol pozisyonlarını konuşmaya kalksak satırlar yetmez. Gol pozisyonuna girmeyen oyuncu yoktu Fenerbahçe karşısında. Futbol böyle bir oyun işte. Bir önceki maçta farklı yeniliyorsun bir sonraki maçta rakibe sahayı dar edip kazanıyorsun. Dün akşam farklı kazanacakken az daha berabere de bitebilirdi maç ama öyle olmadı.

Kaptan olarak sahaya çıkan Sosa maestro gibi takımı yönetti harika bir golle geceye damga vurdu. Pereira deneyimiyle, hırsıyla maça heyecan kattı, enerji verdi, golün asistini yaptı. Sol bek Novak, hücum oyuncularından daha fazla gol pozisyonuna girip golünü attı.

Yusuf kaleyi gördüğü yerden vurdu, ama topu filelere gönderemedi. Abdülkadir Ömür, Messi vari oynadı bir şutu direkten döndü.

Genç Hüseyin harikaydı, Uğurcan’ın son dakikalarda yaptığı kurtarış mükemmeldi. Ünal hocanın alt yapıdan yetişen oyunculara şans vermesi ise çok güzeldi. Şimdi alt yapı gerçeğini herkes daha iyi görmüştür!

Son olarak Fenerbahçe’yi yenme sevincini bize yaşatan herkese ne kadar teşekkür etsem azdır. Herkese mutlu haftalar diliyorum. Keyfini çıkartın galibiyetin.