Değerli okuyucularım Antalyaspor öncesi yayınlanan Trabzonspor Saati programımızda da belirttiğim üzere Antalyaspor maçının zor geçeceğini buradan alınacak bir puanın, Konyaspor maçından alınacak 3 puan ile telafi edilebileceğini özellikle belirtmiştim.

Trabzonspor iki maçtan aldığı 4 puan ile önümüzde ki haftalara az da olsa umutla bakmamızı sağladı. Neden diyeceksiniz az da olsa? Hep ne diyorduk bu takıma ara transferde; bir orta saha, kesinlikle ve hiç tereddütsüz iyi bir golcü ve de sağ ve sol bek alınması gerekli diye. Fakat şu ana kadar Berat dışında yapılmış bir transfer yok. Oysa ki yapılacak 3- 4 transfer, ligde ki sürprizleri gördüğümüzde takımı yukarılara çıkartabilir. Tabi ki bu transferlerin nokta atışı ve kaliteli olması şartı ile ancak ara transferde bunu yakalamak oldukça zor. Kaldı ki Abdülkadir Ömür’ün yaşadığı talihsizlik orta sahaya mutlaka takviye yapılmasını şart koştu.

Konyaspor maçında Trabzonspor’u zaman zaman iyi gördüm. Trabzonspor da oyun etkinliğini, üstünlüğünü maçın geneline yayma da yine sorunlar devam ediyor. Orta saha oyuncularının dirençlerinin eskiye göre daha iyi olması ile beraber yine de yeterli olmaması Trabzonspor’un etkinliğini maçın geneline yayamamasında en büyük etken.

Abdullah Avcı ile beraber genelde kısır skorlu maçlar oynayan Trabzonspor’un almış olduğu üç gollü galibiyet özlenen skor oldu.