Trabzonspor için her şey güzel gidiyor. Trabzonspor takım olma yolunda iyi işler yapmaya başladı. Oyuna ne istediğini bilen bir takım kurgusuyla çıktık. Sahada ne yapmak istediğini bilen ve uygulayan futbolcu topluluğu vardı. Topla artık önde oynamayı öğrendik. İlk yarı A.Parmak hariç sahadaki oyuncular eksiksiz top oynadılar. Parmak bu değil ve olamaz da rica ediyorum Parmak silkelen ve kendine gel sen bu takıma lazımsın kafa olarak sahada değilsin.

Oyunun sonlarında oyuncu değişikliklerinden sonra mahkum oynamaya ve pozisyon vermeye başladık. Uğurcan uzatmada yanlış çıktığı yan toplardan sonra güzel kurtarışlarıyla kendini affettirdi. Geçen maç ilk yarı oyunda yoktuk bu maç ise ikinci yarı ortada yokuz bir türlü ortasını bulamadık. Hızlı çıkıp rahat pozisyonlar elde edeceğimiz yerde bekledik. Göztepe'yi bizim oyuncularımız canlandırdı. Abdullah hocam A.Parmak’a çok sabretti.

Oyundan Djaniny'i alıp Afobe'yi koymalıydı bence. Kaleciyle karşı karşıya olan pozisyonlarımız ve Nwakaeme'nin direkten dönen topunda şanssızlık yakamızı bırakmadı.

Geçen maçta da yazığım gibi Hosseini yapabileceği tüm müdahaleleri savunmada yaptı onu kazanmak bizim için büyük kazanç oldu. Bu maç sahanın en iyisi Ekubandı. Seyircisiz oynanan maçlarda oyuncuların konsantre olamadıklarını gördük ama yine de 3 puan almak güzel. Tebrikler Trabzonspor'um.