Trabzonspor ile Sivaspor zorlu kış şartları altında karşı karşıya geldiler. Trabzonspor için ikinci yarının ikinci maçı olan Sivasspor karşılaşması şampiyonluk yolunda önemli bir aşamanın da atlanması anlamına geliyordu.

Trabzonspor ve Sivaspor karşılaşmaya oldukça diri ve istekli çıktılar. Oyunun ilk 20-25 dakikası iki takımında orta sahayı tutamadığı ani çıkışlarla gol aradığı bir bölüm oldu.

Adeta izlerken donduğumuz mücadele de iki takım da o kadar istekli sahaya çıktılar ki sahada bir an önce ısınmak isterler gibiydiler.

İlk yarı Sivaspor, kaleci hatasından 1-0 üstünlüğü ele geçirmiş olsa da Vitor Hugo’nun akıl dolu pasına ve Cornellius’un koşusu ile katkı sağladı pozisyonu Ömür’ün gol ile sonuçlandırması Trabzonspor adına oyunda eşitliği sağladı.

İkinci yarı soğuğun ve de kar yağışının iyiden iyiye arttığı saha koşullarında her ne kadar Sivaspor daha etkili göründe de Trabzonspor oyunu tutmasını bildi.

Ligimizin iyi, en çalışkan teknik direktörlerinden olan Rıza Çalımbay önderliğinde ki Sivaspor’dan zor saha şartları altında 1 puan almak en az 3 puan almak kadar değerlidir.

Puan puandır.

Mücadelelerinden dolayı iki takımı da tebrik etmek gerekir.

Trabzonspor hafta içi oynayacağı Karadeniz derbisinde Giresunspor ile karşılaşacak.

Ligin boyunun kısaldığı haftalarda alınacak 3 puan Trabzonspor’u emin adımlarla hedefine yaklaştıracaktır