Öncelikle "Bordo" formasıyla "Mavi" formalı Şampiyonu sahaya çıkarken karşılayan Hatayspor teknik ekibine,oyuncularına ve taraftarımıza stadını açan yönetimine çok teşekkür ederim.

Trabzonspor hafta içi kupa maçı olması nedeniyle rotasyonlu bir kadroyla Hatayspor karşısına çıktı.

Maçta daha iyi olan,daha iyi ayağa oynayan,ikili mücadelelerde daha çok ayakta kalan, daha çok pozisyon bulan ve galibiyeti kaçıran taraf Trabzonspor'du.

Maç boyunca iki takımın açık futbolu tercih etmesi,oyunu sıkıştırmaması taraftarların seyir zevki açısından iyiydi.

Trabzonspor adına iki bekin,Kouassi'nin ve ikinci yarı oyuna giren Ömür'ün vasatın altında kaldığını belirtelim.Ömür için daha farklı oyunlar, daha rizikolu alanlarda kendi özelliklerini sergilemesi gerektiğini belirtelim.Etliye,sütlüye ısrarla karışsın. Bunu yaparsa istenilen sevyeye gelir.

Tandem bölgesinde Ahmetcan merkezli oyunumuzu övelim.Orta sahada Murat cem ve Berat'ın güzel,paslı çıkışları bizleri memnun etti.

Bakasetas'ın bu kadar rahatken ilk yarı kaçırdığı penaltı,artık bana penaltı attırmayın, üzerimde baskı oluşuyor der gibiydi.Penaltı kullanma tekniği de bizlere biraz sıkıntılı geldi.İkinci yarı oyuna girenlerle efektif anlamda uyumu daha iyiydi.

Djinany futbolu çok rahat oynayabilen, değişkenliklere her zaman ayak uydurabilen ender oyuncu.Gerçekten zevkle seyrettik.Cornelius yine hareketliydi.

Visça kaç zamandır kendi seviyesinin altında.

Son dakika yenilen gol,bizim vasatı aşamadığımız bölgeye yazılır.Belkide son şanslarını oynayan oyuncular var.

Artık yavaş yavaş yeni sezonun planı yapılmalı.Gideceklerin adları çoktan belirlenmeli.İster altyapımızdan gelsin,isterse gelmesin, yerli ve yabancı istenilen seviyede olmayan,çıtamıza uymayanlara artık teşekkür edilmeli. Sözleşmesi bitip maaş kotamızı aşmak isteyenlerle yolumuz ayrılmalı.

Trabzonspor artık Şampiyon olmuş bir kulüp.Vizyonu dünyaya yayılan,taraftarıyla milyonları şaşırtan,yeni sezonda şimdiden bir çok oyuncunun talep göstereceği bir takım.Herkes bunu bilip,öyle davranmalı.

Umarım Şampiyonluk mutluluğunu diğer iki kupayla da taçlandırırız.Bu taraftar yıllardır bu anın hayalini kurdu.Sonuna kadar yaşamak hakkı...