Öyle bir şey ki çocukların Trabzonspor hayali; Trabzonspor stadı, Trabzonspor futbolcusu, Trabzonspor bayrağı... Koridorlar, merdivenler, tribünler, yeşil çimenler, futbol topu... Bizim kültürümüzün en tepesinde yer alan, dokunulmaz o masum tebessüm.

Kız olsun, erkek olsun sabaha kadar formasıyla yatarlar. Okula onunla gider, sokağa, mahalleye onunla çıkar, bakkala onunla uğrar, ağaca onunla yaslanır, masaya onunla otururlar. Fındıklıkta, denizde, yaylada, sesinin titrediği her yerde, kalbinin gümbürtüsünü duyar, bordosu ve mavisiyle tüm dünyayı anında süslerler.

Bu sezona kadar Trabzonspor taraftarının psikolojisi hiç iyi değildi. Bu sene rakiplerine karşı dominant oyun, çabuk skor alma, yarışacak takımların kötü olması, VAR uygulamasının da bir nebze doğru işleyişi, takımımızın bir anda açık ara, en öne, en üste yerleşmesine sebep oldu. Ligin bitmesine 6 hafta kala, en yakın rakibine 13 puan fark atan Trabzonspor, tarihin en istekli, en farklı sezonunu yaşamakta...

Takımımız şampiyonluğun son demlerine yaklaştıkça, taraftarını daha çok heyecanlandırmakta ve aynı zamanda onlara, Karadeniz’in sabırsızlığını iliklerine kadar hissettirmektedir. Trabzonspor'un bir kaç maç puan kaybı yaşaması, taraftarımıza geçmiş yılları hatırlatmakta, hakkı yenen Trabzonspor camiası en ufak sıkıntıda önceki sezonları hatırlayıp geri dönüşü olmayan düşüncelere dalmaktadır.

Hepsini tek tek anlıyor ve hepsinin benliğindeki o duyguyu sonuna kadar biliyorum. Ve şunu diyorum: Ne sistem önceki sistem, ne Trabzonspor önceki Trabzonspor. Elbette her yükselişin bir inişi vardır ama bu inişi Trabzonspor en hafif şekilde atlatıp, o şanlı kupayı, o anlatılmaz Şampiyonluk özlemini tarihin tozlu sayfalarına "İnşallah" altın harflerle yazdıracaktır.

Daha önce gazetede ve sosyal medyada uyarılarımı dikkate almayan Taraftar grupları, içlerinde küfür etmeyen diğer taraftarı da Karagümrük maçına yollamadı desek yeridir. Soruyorum Karagümrük maçında olmamak sizin için nasıl bir duygu?

Biz başarılı oldukça daha çok taraftar kazanmalı, daha sempatik olmalıyız ki taraflı tarafsız herkesin taktirini kazanalım.

Karagümrük maçı var Cuma'ya. Tam kadroya yakınız. Gökyüzündeki Işıkların yakılması an meselesi. Artık Trabzonspor gibi Trabzonspor; Şampiyon gibi Şampiyon seyretmek istiyoruz. Haydeee !!!