Lider Trabzonspor, Adana’da müthiş atmosferde maça başladı. Adana Demir seyircisi sanki sadece Trabzonspor maçına özel hazırlanmış müthiş görüntüler verdiler. Büyüksün Trabzonspor ülkeye futbolu sevdirdin.

Trabzonspor maçları insanları heyecanlandırıyor deplasmana gittiğimiz her yerde bizim maça yoğun ilgi var.

Beklenen kadroyla maça çıktı bordo-mavili takım. Oyuna Adana Demir baskılı başlasa da biz o baskıyı kırdık ve golleri bulduk. Hakem ortaya maç yönetti, ilk yarı penaltı ve tekrarı doğru karardı. Art niyetli olsa tekrarlatmazdı. Peres’in sakatlığı iyi olmadı fakat Dorukhan formda sağ bekte görevini layıkıyla yerine getirdi.

35.dakikadan sonra çok kapandık. İlk yarıda etkisiz olan Kouassi ve Ömür’ün ikinci yarıda kenara alınması çok doğru karardı.

İkinci yarının ilk 15 dakikasında top yaparak dengeyi kurduk ve golü de bulduk. ne olduysa 3.golden sonra oldu. İnanılmaz baskı yedik. Karagümrük maçında yediğimiz frikik gölünün aynısını bu maçta da yedik kopyası gibiydi.

Artık bu saatten sonra maçı konuşmaya gerek yok. Önemli olan skor ve 3 puandı. Şampiyon skoru yakaladı ve korudu.

Trabzonspor’un yenilmesini bekleyenler hüsrana uğradı. Herkes gerçek şampiyonu alkışlasın.

Maça damga vuran oyuncu Dorukhan eksiksiz oynadı. Artık böyle maçlar olacak. Gittiğimiz her yere renk getiriyoruz tebrikler Şampiyon.