Bizim için sıradan bir maç, Fenerbahçe için ise sezonun en önemli maçı.

Oyuna ev sahibi baskılı ve önde başladı ama lider Trabzonspor, pas yaparak onların önde baskısını kesti. İrfancan resmen Siopis'e bilerek bastı ve kırmızı kart gördü. Fenerbahçelilerin çirkefliği bundan sonra başladı. Hakem VAR'a gidemedi ortalık karıştı. Bu posizyona gelene kadar iki penaltımız verilmedi.

Tribün, kenar yönetimi ve sahadaki futbolcu gurubu tamamen çirkeflik yapmak için sahaya çıktığını gördük.

Bu stadı sadece Trabzonspor dolduruldu ve bu oldu.

İkinci yarı al gülüm ver gülüm olmaz, Avcı hocam olmaz. Cesur oynasan fark atarsın ama oynamadın, oynamadık. Adamlar duran top hariç gol atamazdı sana... 10 kişi kalmış takıma ikinci yarı bu oyun olmamalıydı. Bakasetas çok tutuktu, kaç haftadır neden ısrar ediyorsun oyunda tutuyorsun anlamadım.

Tamam ne istiyorsunuz hocadan diyorsunuz söylemeyelim mi gördüklerimizi? Biz oyunumuzu oynasaydık bu maç çok daha farklı olurdu. 10 kişi oynayan rakibe karşı niye bu kadar geri oynadın Abdullah Avcı?

Biz şampiyonuz ama bu maçı alarak şampiyonluğu taçlandırırdık. Hocam şimdi millet konuşur, tv kanallarına malzeme verdik. Bu maç taktik savaşıydı ama bizden çok koştular. Beraberlik şampiyonluğun habercisi hayırlı olsun.

Zorbay Küçük sen hakem değilsin olamazsın.

Abdullah Avcı hocam ileriki seneleri düşünerek, bu maç bence sana ders olsun.