Tebrikler Abdullah Avcı, seni ve ekibini kutlarım.

Geldiğiniz günden itibaren hep işinizle uğraştınız, dışarıya kulaklarınızı kapattınız, burada Karadeniz insanlarını iyi tanımazında avantajınızdı. Futbol takımında güzel işler yaptınız. Atmış olduğunuz kararlarınızın arkasında durdunuz.

Trabzonspor camiası şimdi sizden farklı eylemler bekliyor. 2020-2021 sağlık çalışanları sezonunda elimizdeki kadroyla gelebileceğiniz en iyi yere geldiniz. Bundan dolayı sizi, ekibinizi, futbol kadrosunu tebrik ediyorum.

Kırk maç sonunda on dokuz galibiyet, on dört beraberlik yedi mağlubiyetle ligin en az mağlup olan iki takımından birisiniz. Elli gol atıp 37 gol yiyerek yiyerek yine ligin en az gol yiyen iki takımından biri oldunuz. Yetmiş bir puanla ligi dördüncü bitirdiniz.

Sonuç olarak UEFA Konferans Ligine katılmayı hak ettiniz. Alkışlar. Avrupa’da başarılar.

Trabzonspor’un 2021- 2022 sezonu için transferler yapması şart, problemli oyunculardan lütfen uzak durunuz. Araştırmalarınızı inandığınız insanlarla yapınız. Sonradan pişmanlık duyulmasın. Dost gerçekleri söyler. Trabzon şehrine uyum sağlayacak, maç sayıları yüksek, iyi profesyonellere yönelmek şart. Böyle de davranılacağına inanıyorum, inanmak istiyorum.

Trabzonspor’un transferleri için son yazımda, kadroyu zorlayacak, kadro genişliği açısından isimler yazdım. Şimdi isimlerden ziyade tekrar tekrar yazıyorum. İvedilikle ihtiyaç duyulan mevkiler sağbek, sol bek, santrafor, kanat mevkilerine hücum anlayışı olan oyuncular şart. Sezon başlamadan tüm transferlerin halledilmesi gerekir.

Trabzonspor eldeki mevcut kadroyu muhafaza etmek zorundadır. Yapılacak transferlerle de yarışmacı takım oluşturulmalıdır. Trabzonspor’un hedefi yeni sezonda tüm kupalara sahip olmaktır. Başta da Süper Lig şampiyonluğudur.

Trabzonspor’da takım disiplini sağlandığında hedeflerde sapma olmaz. Abdullah Avcı ve ekibi tecrübesiyle, deneyimiyle, görmüş geçirmişliğiyle, yaşamışlıklarıyla artık şampiyonluğa hazır olduklarını, davranışlarıyla konuşmalarıyla göstermektedir.

Trabzonspor’da artık şampiyonluğun daha değerli bir hedef olduğunu düşünüyorum. Kadroda bulunan oyuncularda büyük oranda takımda tutmak hedeflerin başında gelmelidir. Uğurcan gidecek gibi görünüyor. Hayırlısı olsun diyorum. Bir tek isim vermek istiyorum kaleci için. Zaten Erce ve Arda var. Bir de Gençlerbirliği futbol takımından İsveç milli takımı kalecisi de olan Nordfeldt’in alınmasını söylüyorum. Trabzonspor’a her açıdan uyum sağlar ve fayda getirir diye düşünüyorum.