Ligin ezeli rakipleri Fenerbahçe-Trabzonspor karşılaşması hakemi Zorbay Küçük’ün babası Feyzullah Küçük, karşılaşma öncesinde çok tartışılacak açıklamalar yaptı. Kariyerinde ilk kez derbi maçını yönetmeye hazırlanan Zorbay Küçük’ün hakem atamaları yapıldıktan 1 gün sonra maça atanması kamuoyunda tartışma yaratmıştı. Verdiği tartışmalı kararlarla tüm futbol kamuoyundan zaman zaman tepki toplayan Zorbay Küçük’ün babası Feyzullah Küçük, yarın İstanbul’da oynanacak karşılaşma öncesi konuştu.

Eski futbolcu ve teknik direktör olan Feyzullah Küçük, 18 yıldır küskün olduğu oğlunun kariyerinin ilk derbi maçı öncesinde sarf ettiği sözlerle Trabzonspor camiasından tepki çekti.

SONUÇTA 28 YAŞINDA BİR ÇOCUK!

Televizyonda bir spor programının canlı yayın konuğu olan Feyzullah Küçük, oğlunun ilk derbi maçını yönetecek olmasıyla ilgili duygu ve düşünceleri sorulması üzerine, “O maça verildiği anda bile düşünmek heyecan verici bir şey. Neticede bu bir derbidir. İlk defa derbi maçı yönetecek bu insan. Bu sonuçta 28 yaşında bir çocuk. Puan farkı ne kadar olursa olsun iki takımın da bir geçmişi var, puan kazanmak yenmek isteyecekler. Sonuç ne olursa olsun maçın kalitesinin üst düzeyde olacağına inanıyorum” cevabını verdi.

MAÇLARINI HEYECANDAN İZLEYEMİYORUM

Oğlunun maçı adil yöneteceğine inandığını söyleyen Feyzullah Küçük, “Oğlumun maçlarını heyecandan izleyemiyorum. Maçta gördüğünü çalacağına eminim. Oğlum maçın yönetiminde çok adil olacağına ve gördüğünü cesaretle vereceğine ekibiyle beraber başarıyla yöneteceğine inancım sonsuzdur. Görüşemesek bile ondan sabah akşam duamı eksik etmem” ifadelerini kullandı.  

BARIŞTIRMA TEKLİF EDİLİNCE PROGRAMDAN AYRILMAK İSTEDİ

Oğlu Zorbay Küçük ile küskün olduğu bilinen Feyzullah Küçük oğluyla barıştırma teklifleri gelmesi üzerine konuşmadan ayrılmak istedi. Sunucuların ısrarıyla programa devam eden Küçük, hem Fenerbahçe hem de Trabzonspor teknik direktörünü tanıdığını söyleyerek, “İsmail Kartal ve Abdullah Avcı ile arkadaşlığım var. Abdullah Avcı’yla İstanbulspor’da beraber oynamıştık. Geldiği yer belli. 40 yıl sonra Trabzonspor’u yetenekli ekibiyle beraber, Trabzon şehrinin ona inanıp destek verip sahada bu kadar fark açıp şampiyon olması an meselesi. Arkadaşım adına çok seviniyorum. Onun başarılı olacağına inanıyorum Bu maç İsmail hocamla dostluklarını zedelemez” dedi.

FENERBAHÇE KAZANIR!

Ligin en tartışmalı maçlarından birisi olan karşılaşma için skor tahmini sorulan Küçük, “Fenerbahçe yenmek mecburiyetinde, Trabzonspor da yenilmemek için oynayacak. Burada önemli olan Türk futbolunun kazanacak olması. İki hoca da arkadaşım, iyi olan kazansın. Ben sahada babam olsa tanımam. Bence karşılaşmayı Fenerbahçe kazanır” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi