SONNOKTA ŞÜKRAN ATALAR - İYİ Parti Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Prof. Dr. Atakan Aksoy, partisinin Akçaabat İlçe Başkanlığı’nda her Cumartesi günü düzenlenen geleneksel kahvaltı programına katıldı. İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs ve partililerin de bulunduğu kahvaltı programında ilk konuşmayı Milletvekili Örs yaptı. Örs, 31 Mart Mahalli İdareler seçimleri kapsamında Cumhuriyet Halk Partisi ile işbirliği içerisinde olduklarını hatırlatarak “Bu işbirliği neticesinde Trabzon Büyükşehir Belediyesi Adayı İYİ Parti’den kabul edilmiş vaziyette. İlçelerde de aynı şekilde birlik sağlanacak bu bağlamda görüşmelerimiz devam ediyor. Bu çerçevede Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayımız çok değerli arkadaşımız Prof. Dr. Atakan Aksoy’dur. Hocamız daima milletin içinde olan bir akademisyen. Ben hep söylüyorum. Bizim adayımız profesör ama kalp profesörü değil; asfalt profesörü, yol profesörü. Çok kıymet verdiğimiz bir kardeşimiz ve İnşallah kendisiyle Büyükşehirde yürüyeceğiz. İYİ şeyler yapacağız” dedi.

SONUÇLARA BAKALIM
“Kimse Trabzon’un kaybolan yıllarını merkezi bütçeye veya başka bir konuya bağlayarak kurtulmaya çalışmasın” sözleriyle şehri bulunduğu noktaya getirenlere seslenen Aksoy, Trabzon’da elde edilen sonuçlara bakılması gerektiğini vurguladı. Aksoy, “Trabzon’da sonuçları konuşalım, Trabzon’da yapılamayan Güney Çevre Yolu’nu konuşalım. Trabzon’a gelmeyen demiryolunu konuşalım. Trabzon’a 3 taraftan girdiğinizde şehrin adının bu şehir girişlerini hak edip etmediğini konuşalım. Hangi taraftan girerseniz girin virane bir Trabzon var. Bütün derelerden denize pislik akıyor. Trabzon’da artık sonuçları, başarısızlıkları, şehrin kaybolan yıllarını konuşalım. Güneş balçıkla sıvanmaz ben bu anlamda asla politik davranmayı düşünmüyorum. Ben varlığını bu şehre adamış bir kişiyim. Büyükşehirde olup her şeyi yapmaya da hazırım” şeklinde konuştu.

ŞOV DEĞİL ÇÖZÜM ÜRETİLSİN
Trabzon’daki raylı sistem projesinin şov amaçlı vatandaşlara sunulduğu değerlendirmesinde bulunan Aksoy, bu başarısızlıkların vatandaşın mağduriyeti ile sonuçlandığı vurgusunu yaptı. Bu şehirdeki doğru projeler kendini finanse eden projelerdir ve bölgede bu anlamda kaynaklar zengindir diyen Aksoy, “Rica ediyorum kimse Trabzon’daki başarısızlığı örtmek için algı yönetimine kalkışmasın. Ben seçim çalışmalarını 45 güne sığdırmış değilim. Başından beri bu şehir için doğruları konuşmuş bir insanım. Bizde proje tükenmez, biz isteyene de proje veririz. Çömlekçi orada, yapılmayan arıtma sistemleri, pislik akan dereler , şehrin girişinin vaziyeti , uluslararası trafiği taşıyan Değirmendere Kavşağı’na bir tır girdiğinde oluşan rezalet orada dururken, kimse Trabzonluların aklıyla alay etmesin. Trabzon kişileri, bahaneleri konuşmayı bırakıp sonuçları ve çözüm önerilerini konuşsun” sözleriyle konuşmasını noktaladı. Aksoy konuşmasının ardından İYİ Parti İlçe Başkanlığı’ndan ayrılarak ilçedeki programlarına devam etti.

Editör: Haber Merkezi