TBMM'de İYİ Parti Grubu adına konuşan Örs, vatandaşın zamlar ve hayat pahalılığından dert yandığını belirterek "İYİ Parti olarak sahadayız, esnaf ve vatandaşlarımızı dinliyoruz. Dükkânına girdiğimiz her esnafımız, konuştuğumuz her vatandaşımız elektrik zamlarından, doğal gaz zamlarından, akaryakıt zamlarından dert yanıyor" dedi. 

VATANDAŞIN GÜNDEMİ ZAMLAR 

Ak Parti milletvekillerine seslenen Örs "İktidara mensuplarına sesleniyorum; siz belki görmüyor, belki duymuyorsunuz ya da duymazdan geliyorsunuz ama vatandaşın gündeminde zamlar var, vatandaşın gündeminde geçim sıkıntısı var, vatandaşın gündeminde hayat pahalılığı var. Esnaf "Elektrik faturasını ödeyebilmek için kredi çekeceğim." diyor. Ne günlere geldik arkadaşlar." diye konuştu.

VATANDAŞI DEĞİL, ŞİRKETLERİ KORUYORSUNUZ! 

Elektrik ve doğal gaza yapılan zamları eleştiren Örs, iktidarın vatandaşı değil, özel şirketleri koruduğunu söyleyerek "Sizin iktidar partisi olarak vatandaşı enflasyona, faize ve zamlara karşı korumanız gerekirken uygulamalarınızla denetimsizliği, kontrolsüzlüğü güce dönüştüren özel şirketleri koruyorsunuz. Allah'tan reva mıdır bu? Vatandaşı özel şirketlerin insafına bıraktınız." ifadelerini kullandı. 

VATANDAŞ MAZOT KUYRUĞUNDA! 

Ak Parti'ye 2023 hedeflerini hatırlatan İYİ Partili Örs "Yandaş gazetelerinize attırdığınız manşetler, televizyon kanallarında konuşturduğunuz trollerle "Her şey toz pembe." diyorsunuz ama vatandaş doğal gaz faturasını ödeyemediği için kombisini açamıyor, domatesi pazardan tane işi alıyor, gece on ikiden önce "Aman bu gece zam gelmeden mazotumu alayım." diye akaryakıt istasyonlarında kuyrukta bekliyor. 

KAPTAN KÖŞKÜNDE SORUN VAR! 

Hani siz Türkiye'yi dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasına sokacaktınız. Sizin 2023 hedefleriniz vardı, sahi ne oldu bu hedefleriniz? Aslında hedefiniz iyiydi ama siz pusulayı şaştınız. Ha bire tayfa değişiyorsunuz ama nafile. Sorun kaptan köşkünde. 

TÜRKİYE'Yİ ZAMPİYONLAR LİGİ’NE ÇEVİRDİNİZ! 

Türkiye 2018'de tek adam rejimine geçmeden önce dünyanın en büyük 17'nci ekonomisine sahipti; tek adam rejimiyle geçen üç yılın sonunda Türkiye artık 'en büyük 20 ekonomi' liginde yok. "Zampiyonlar ligi"ne çevirdiniz Türkiye'yi, Türkiye'yi zam ülkesi yaptınız, yokluk ülkesi yaptınız, yoksunluk ülkesi yaptınız" dedi.

Editör: Haber Merkezi