SONNOKTA SÖNMEZ ÇAK - AK Parti Maçka ilçe başkanlığı görevine kongre tarihi açıklanır açıklanmaz talip yeni isimler ortaya çıkmaya başlamıştı. Maçka için süreç kısaldı. 16 Eylül Cumartesi günü yapılacak seçimlerde şu ana kadar ilçe başkanlığı için aday adaylığını açıklayan isimlere parti üyesi İbrahim Mazlum da eklendi. Şu ana kadar AK Parti Maçka İlçe Başkanlığı için öne çıkan dört isimden biri olan İbrahim Mazlum kongrede iddialı olduğunu, sandıktan kesinlikle başkan olarak çıkacağına inandığını belirtti.

PARTİMİN BİR NEFERİYİM
Uzun süredir sessizliğini koruyan deneyimli siyasetçi İbrahim Mazlum, “Siyasete 1992’de Refah Partisinde Gençlik Kolları Başkanı olarak başladım. Bu görevim 1997’de askere gidene kadar devam etti. Sonrasında gene burada siyasal yaşantımı sürdürdüm. Ak Parti kurulduktan sonra bu partiye Maçka Gençlik kolları başkanı olup altı yıl bu görevi sürdürdüm. Ardından iki yıl yönetim kurulu seçim işleri başkanlığı yaptım. 2011’de yeni arkadaşların önünü açmak adına görevimden ayrılıp partimin bir neferi olarak aktif bir üye olarak görev yapmayı uygun gördüm. Her siyasal faaliyetinde vardım” dedi.

RENCİDE ETMEK İSTEMİYORUM
Mazlum, “Aktif bir üye iken Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın “Yeni canlar, yeni kanlar, yeni heyecanlar olsun. Metal yorgunluğu olanlar görevi bıraksın” şeklindeki ifadesinden sonra davam olan Ak Parti yönetiminde aktif görev almayı düşünerek Maçka İlçe Başkanlığı için aday oldum. Birilerini rencide etme niyetinde değilim. Rabbimin hayırlara vesile etmesini dileyerek yoluma devam etme amacındayım. Bu davayı şimdiki halinden daha ileriye götürmeyi hedefliyorum. Listemi şu an itibarıyla tam oluşturmadım. Maçka’nın geleceği için görüşlere açığım. Arkadaşlarımı görüşmeye çağırıyorum. Görevimde olduğum gibi davranacağım. Siyasetin beni değiştiremeyeceğini herkes görecek. Kişiliğimi ve davamı hiçbir şeye değiştirmeden yol alacağım. Daha iyi bir Maçka için bu bayrak yarışında varım. İlçemizi daha iyi yerlerde görmeyi arzuluyorum” diye konuştu.

KAZANAN MAÇKA OLSUN
Partinin iç yapısını iyi bildiğini belirten Mazlum, Maçka’da AK Parti kurulduğundan beri Kurucu İlçe başkanlığı yapmış ve daha sonra Hasan Seyyar ve Koray Koçhan ilçe yönetimlerinde görev almış birisi. Bu dönemde ilçe başkanlığına talip olan Mazlum, diğer adaylarla görüştüğünü ve bu yarışın kendilerinin en iyisini yapma yarışı olduğunun bilincinde olduğunu ve onlara da teşekkür ettiğini iletti. Mazlum, “Cumartesi günü yapılacak olan şölenimize tüm halkımızı davet ediyorum. Kazanan Maçka olsun” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi