Saadet Partisi Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hasan Saka seçim çalışmalarına Ortahisar ilçesinde yaptığı esnaf ve vatandaş ziyaretleri ile devam etti. Saadet Partisi Ortahisar belediye başkan adayı Ensar Bozali’nin de katıldığı ziyaretlerde Kunduracılar ve Kemeraltı esnafı gezildi. Esnafın ve vatandaşların gösterdiği yakın ilgi ve alaka Hasan Saka ve ekibini oldukça memnun etti.

SOSYAL BELEDİYECİLİK

Hasan Saka, seçim çalışmaları ilerledikçe olumlu gelişmelerinde gerçekleştiğini söyledi. İnsan merkezli bir sosyal belediyecilik anlayışlarının en büyük seçim vaatlerini olduğunun altını çizen Saka, “Önce İnsan” dediğimiz için ve bunu inanarak ve gönülden söylediğimizden, halkımızın bize karşı artan bir teveccühünün olduğunu yaptığımız ziyaretler esnasında bizzat görüyoruz. “dedi. Hasan Saka sözlerini şöyle sürdürdü:“ Seçim çalışmaları sebebi ile gittiğimiz ilçelerde yaptığımız ziyaretler esnasında insanların bize karşı çok olumlu bir teveccühü olduğunu yaşayarak görüyorum. Bizim sosyal belediyecilik anlayışımızda insan merkezli çözüm ve hizmet projelerimiz var. Biz her işimizi yaparken önce insan diyerek yapacağız. “ İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” anlayışını gerçek manada özümseyerek belediye çalışmalarınızı gerçekleştireceğiz.

Yaklaşan seçimlerle ve adaylarla ilgili düşüncelerini de anlatan Hasan Saka, şunları söyledi:

KARDEŞLİĞİMİZİ ZEDELEMEYİN

“31Martta yapılacak olan seçimlerde biz şehrimizi yönetecek ehil ve emin belediye başkanları seçeceğiz. Üzülerek ifade ediyorum ki; bu seçimi genel seçim havasına sokarak, bugüne kadar belediyelerde söz verip te yapmadıkları hizmetleri unutturmak istiyorlar. Bir örnek vermek gerekirse, 10 yıldır büyükşehir belediye başkanı olan iktidarın Ankara’dan ithal bürokrat belediye başkanı Çömlekçi kentsel dönüşümde ne aşamadadır? On yılsonunda gelinen nokta Traparka yer kazandırmak. Şehrin vitrini konumundaki Çömlekçi, mezbelelik ve harabe halinde.Şimdi bu ithal bürokratın marifetleri ortada iken yeni bir ithal bürokratı daha belediye başkanı adayı diye önümüze koydular. Trabzon’un bir on yılını da böyle heba edeceğiz herhalde. Yerel yönetimlerdeki yanlış ve iş bilmez politikalarını saklamak içinde gündemi değiştiriyorlar. İç huzuru sağlaması gereken makam sahipleri halkımızı yanlış ve kışkırtıcı beyanlarla birbirine düşman ediyor. Bu yanlış uygulamalardan bir an evvel vazgeçilmelidir. Seçimde sonra da biz bu şehirde bu ülkede hep birlikte kardeşçe yaşayacağız. Kardeşliğimizi bozacak söylemlerden uzak durulmalıdır. “dedi.

Editör: Haber Merkezi