TBMM Çevre Komisyonu Başkanı, AK Parti Trabzon Milletvekili ve adayı Muhammet Balta, AK Parti olarak seçimlerin ardından miletin teveccühüyle hizmet yolunda kutlu yolculuklarına devam edeceklerine inandığını söyledi.

Balta, seçim çalışmaları kapsamında Şalpazarı ilçesinde esnafı ziyaret ederek, taleplerini dinledi, hedelerini anlattı. 

Esnafla sohbetinde yaptığı konuşmada, milletin refahını, gelişmişlik seviyesini arttırmak için canla başla çalıştıkları belirterek, Şalpazarı ilçesinde yapılan ve yapılması planlanan projelerle ilgili bilgi verdi. 

Balta, Türkiye'nin 16 yıllık AK Parti iktidarıyla büyük bir atılım yaşadığını, milletin de bunun bilincinde olduğunu ifade ederek, şunları kaydetti: 

"Şükürler olsun ki yaptığımız çalışmalar ile milletimizin yüzüne ak şekilde bakabiliyoruz. Hemşehrilerim ilk günkü ilgi ve sevgi seliyle bizleri karşılıyor. Elbette bizlerden talep ve beklentileri var. Eksikliklerimiz tabi vardır ama bundan sonra da yine yaparsa AK Parti yapar diyoruz. 16 yılda hayata geçirdiğimiz reform ve projelerimizle her alanda milletimizin hayatını kolaylaştırdık. İnanıyorum ki milletimizin teveccühüyle 25 Haziran günü yine milletimize hizmet yolunda kutlu yolculuğumuza devam edeceğiz." 

Editör: Haber Merkezi