Pelitli Mahallesi Muhtar Adayı Mustafa Atasoy,mahallemizdeki sorunlar belli bu surunları çözmek için aday olduk dedi.

Atasoy,1970 yılında Zafonoz Köyü’nde doğdum. 3 yıldır Devlet Su İşleri’nde şoför olarak çalışmaktayım. Öncesinde 5 yıl Fen İşleri’nde, daha öncesinde ise 7 yıl havaalanı dolmuş durağında şoförlük yaptım. Hizmet alamadığımız dolayı da 25 senedir ikametgâh ettiğim Pelitli Mahallesi’ne muhtar adayı oldum.

Pelitli Mahallemizde birden fazla sorun var. Bu sorunların başında mahallemizin girişinde mobeselerin olmayışı geliyor. Bunun yanında gece bekçilerimizde yok. Bizim emniyet amaçlı yaptırmak istediğimiz mobeselerimizden rahatsız olan gençlerimiz var. Onlar acaba özgürlüğümüz kısıtlanır mı düşüncesindeler. Buradan onlara seslenmek istiyorum. Bizim tek amacımız mahallemizin emniyeti sağlamak, vatandaşımızı rahata kavuşturmak.

Halkımızla yaptığımız görüşmelerde yol ve güvenlik konusunda çok şikâyetler aldık. Altyapımız, yollarımız senelerdir sıkıntılı ve çözümü için herhangi bir başvuru yapılmamış.

Bunun yanında mahallemizde gençlerimize özel lokallerimiz yok. Çocuk parklarımız yetersiz. Bazı bölgelere ezan sesi gitmiyor. Ve yine halkın çok şikayet ettiği kapalı pazar yeri konusu var. . Sabit bir gün belirleyip Pelitli halkına hizmet vermek adına kapalı pazar yeri kurmak için elimizden geleni yapacağız. Tüm bu sorunlar için gerekli başvurularını yapmış bulunmaktayız. Söz verdiğimiz gibi mahallemizin tüm sorunlarını üreteceğimiz çözüm ve projelerle gidereceğiz.

Seçmenimiz bizlere güvenip, desteklerini versinler. Kimsenim hakkını yemeden, herkese eşit davranacağız. Güvenleri boşa çıkarıp, onları mahcup etmeyeceğiz. 

Editör: Haber Merkezi