AK Parti Trabzon Milletvekili adayları 24 Haziran’da gerçekleştirilecek olan seçim öncesi ilçe mitinglerini sürdürüyor. Çaykara, Dernekpazarı, Hayrat, Köprübaşı ilçelerinde toplu halde vatandaşları selamlayan Milletvekili adayları Sürmene’de bölge mitingi düzenledi. Mitinge AK Parti Trabzon Milletvekilleri Muhammet Balta, Adnan Günnar ve Salih Cora, Milletvekili adayları Vehbi Koç, Bahar Ayvazoğlu ve Selçuk Çebi ile birlikte AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi ‘nin yanı sıra, AK Parti Sürmene ilçe Başkanı Hüseyin Azizoğlu, Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün ve çok sayıda partili katıldı.

AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, miting alanında yapmış olduğu konuşmada “Bu memlekette Alevi dediler, Sünni dediler, Türk dediler, kürt dediler, Çerkez dediler bu milleti bölmeye çalıştılar. Ama Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Alevisi, sünnisiyle, ile Kürdüyle Lazıyla, Çerkeziyle ve Türküyle, bu millet Allah’ın yarattığı en kutsal varlık insan diyerek insanları sevdi, bir araya getirdi. Bütün insanları kucakladı. Doğusuyla batısıyla Güneyiyle, kuzeyiyle... 16 yıllık AK Parti iktidarımızda toplumumuzun tüm kesimleri ile kucaklaştık. Hiçbir ayırım yapmadan hizmet ettik. Ülkemiz sağlıktan, eğitime, turizmden enerjiye, sanayiden, ulaşıma, tarımdan ekonomiye kadar her alanda büyük bir gelişim ve kalkınma yaşadı. Şükürler olsun artık hava yolu, milletin yolu haline geldi. Başbakanımız Binali Yıldırım, ulaştırma bakanı olduğu dönemlerden itibaren başladık, 26 bin kilometre yol yaptık. Cumhuriyet tarihi boyunca 6 bin 100 kilometre yol yapılmıştır. Bu millete hizmet ettik, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan bu millete hizmet etmiştir. Kuş lastiğimiz yoktu eskiden, Tayyip Erdoğan şunu söyledi, bu ülkenin tam bağımsız olabilmesi için, özgür olabilmesi için, milli ve yerli olması için talimat verdi. Allah’a şükürler olsun. Teröristlere karşı silahsız insansız hava araçlarını kullandık, atak helikopterlerimizi kullandık. Ne oldu ABD? Sen bize parayla vermedin ama bizim çocuklarımız bunları yaptı. Cumhurbaşkanımız diyor ki, biz ancak milletten talimat alırız, biz Avrupa’dan Amerika’dan talimat almayız. Değerli Sürmeneli hemşerilerimiz, birileri aday olmuş, birileri bir araya gelmiş. Biz TBMM’de milletvekili kardeşleriniz ile dedik ki, bu ülkede bir daha istikrarsız yönetimi olmasın. Biz MHP ile bir araya geldik, Yenikapı ruhu ile. Biz geçmiş 16 yılda Trabzon için Türkiye için yaptıklarımızı anlatıyoruz. Yaptıklarımızı teminat göstererek önümüzdeki yılarda neler yapacağımızı anlatıyoruz. Biz gelişen güçlü Türkiye istiyoruz. Bunun için yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Ama muhalefete baktığımız zaman onlar Türkiye için yeni şeyler söylemiyorlar, gelecekten bahsetmiyorlar, Yeni bir şey söylemiyorlar, parlamenter sisteme geri dönmek istiyorlar. Ya Marmaray'ı yıkmaya kalkarlar ya da Avrasya Tüneli'ni yıkmak isterler ya köprüleri yıkmak isterler. Ya da apolet sökmek isterler. Sürmen bu yıkım ekibini 24 Haziran'da sandığa gömecek inşallah. Milletimizin kararını Güçlü Meclis ve Güçlü Hükümet ile Güçlü Türkiye’den yana kullanacağından hiç şüphemiz yok. Ülkemizin gelecek hedeflerine ulaşmasında önemli bir aşama olacak olan Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine inşallah 24 Haziran seçimlerinden zafer ile çıkarak gireceğiz” ifadelerini kullandı.

AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, daha sonra Türkiye Muhtarlar derneği Akçaabat Şubesini ziyaret ederek mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Adından Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesinde hasta ziyareti gerçekleştiren Milletvekili Balta son olarak Akçaabat sahilinde gezen vatandaşları selamladı.

Editör: Haber Merkezi