AK Parti Trabzon teşkilatı İl Danışma Meclisi toplantısı gerçekleştirildi.

Trabzon Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplantıya AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu, TBMM Çevre Komisyonu Başkanı ve Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, Trabzon Milletvekili Salih Cora, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Kadın Kolları Başkan Vekili Sümerya Bolat, İl Gençlik Kolları Başkanı Sefa Küçükali, İlçe Başkanları, İlçe Belediye Başkanları ve teşkilat mensupları katıldı.

AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu toplantıda yaptığı konuşmada şunları söyledi;

"AK Parti sıradan bir siyasi parti değildir. Bizler İslamla müşerref olan büyük bir medeniyetin mirasını taşıyan ve dava bilinci ile birlikte ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine çıkarmaya ahdetmiş Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın yol arkadaşlarıyız. AK Parti binlerce yıldır devam eden Silsile silsile yeni nesillere aktarılan büyük bir davanın bugünkü temsilcisidir. Dün Sultan Alparslan hangi duygularla Anadolu'ya girdiyse, Fatih Sultan Mehmet Han Hazretleri hangi duygularla İstanbul'u fethettiyse, Abdülhamit Han Hazretleri hangi duygularla mücadele ettiyse ve bu millet hangi duygularla yedi düvele karşı vermiş olduğu bağımsızlık mücadelesini kazandıysa, bizler de aynı duygularla bugün, AK Parti ile birlikte siyaset yapıyor milletimize hizmet ediyor ve ülkemizi daha mutlu ve daha güçlü yarınlara taşımak için mücadele ediyoruz. Bundan dolayıdır ki AK Parti'de siyaset yapıyor olmak büyük bir sorumluluk taşıyor. Sizler Bugün yalnızca Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın davasını değil; Sultan Alparslan'ın da Fatih Sultan Mehmet'in de Abdülhamit Han Hazretlerinin de davasını temsil ediyorsunuz. İşte bu yüzden yükünüz ağırdır, yükümüz ağırdır. Bu dava bugünlere kadar nasıl bin bir zorluk ve mücadele ile geldiyse; Bizler de teslim aldığımız bu bayrağı, daha çok çalışarak daha fazla mücadele edeceğiz. Hep birlikte gece gündüz demeden davamıza ve milletimize hizmet ederek daha ileriye taşıyacağız ve gelecek nesillere daha güçlü bir Trabzon daha güçlü bir Türkiye bırakacağız. 
 
Görevlerimiz her ne olursa olsun, İster mahalle başkanı, ister ilçe başkanı, ister İl Başkanı, ister milletvekili, ister Belediye Başkanı, Her birimiz bir dava eriyiz, bir dava adamıyız. Bu davanın neferleri olarak bizler davamızı ilk günkü aşkla sevmeli ve kendi nefsimizi bir kenara koyarak mücadelemizi başarıya ulaştırmak için karınca gibi çalışmalıyız. Cumhurbaşkanımız ve genel başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın söylediği gibi "Kendi nefsinin peşine düşen sadece kendi ajandasına, kariyerine, hesabına odaklanan kişilerden dava adamı olmaz. Gurur abidesi olanlardan dava adamı olmaz. Bizler; her şey Trabzon için Her şey Türkiye için Her şey bu memleket için diyerek yola çıktık. Yaptığı siyaseti davamız için milletimiz için ve memleketimiz için değil de yalnızca kendi nefsi duyguları ve şahsi çıkarları için kullananların; Her şey benim için, her şey çevremizdekiler için, her şey bizim için diyenlerin bu kapıda yeri yoktur. Milletimizle ters düşen, insanların gönlünü kıran ve vatandaşlarımızı karşısına alan bizi de karşısına alır. Bizler az önce de bahsettiğim dava bilinci dolayısıyla yapmış olduğumuz bu görevleri sevgi ve muhabbetle yapmalıyız. Bizim siyaset kaynağımız millettir! Biz milletin içinden geldik ve milletimiz için siyaset yapıyoruz. O sebepledir ki milletimizi karşımıza alıp milletimizle ters düşersek kendi kaynağımızı kurutmuş olur ve kendi kendimizi yok etmeye başlarız. Şunu net bir ifade ile söylemek istiyorum buna kesinlikle müsaade etmeyeceğiz! Gönül kıranlarla değil gönül fethedecek olan dava adamlarıyla yolumuza devam edeceğiz. Allah'a şükürler olsun ki ülkemiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde güçlü ve dimdik ayaktadır. Yaşamış olduğumuz pandemi süreci dahi ülkemizin büyümesini engelleyememiştir. Diğer dünya devletlerine nazaran Ülkemizin ekonomik büyümesi tüm olumsuzluklara rağmen devam etmektedir. Yaklaşık 20 yıllık AK Parti iktidarı boyunca ülkemize yapmış olduğumuz tüm yatırımlar bugün ülkemizi ayakta tutmaktadır. Bu iktidar 50 yıllık FETÖ'yü, 40 yıllık PKK'yı bitirmişse; siyasi, ekonomik, sosyal, kültürel, askeri, teknolojik, altyapı, ulaşım, savunma sanayi, sağlık, sosyal güvenlik...vb. alanlarda az zamanda çok büyük işler başarmışsa; 
Kıbrıs'ta 46 yıl sonra kapalı Maraş'ı yerleşime açmışsa, Karabağ'ı 30 yıl sonra Ermeni işgalinden kurtarmışsa, 86 yıl sonra Ayasofya Camiini ibadete açmışsa, 150 yıllık hayal Taksim Camii'ni yapmışsa; dünyada iha-siha üreten 6 ülkeden, helikopter ve helikopter motoru üreten 4 ülkeden, derin deniz petrol ve doğalgaz arama ve sondaj gemilerine sahip 3 ülkeden, uçak gemisi üreten 12 ülkeden biri olmuşsa, 700 gizli savunma sanayi projesi yürütüyorsa, savunma sanayinde yerlilik ve Millilik oranını % 20'den % 80'e çıkarmışsa; 
Tank,top, tüfek( MPT-76 NATO'nun 42 testini geçen dünyada tek silah), bomba, füze, roket, hava savunma sistemleri, İHA-SİHA-TİHA-SİDA, helikopter, savaş gemisi, uçak gemisi, denizaltı...vb. üretiyor ve ihraç ediyorsa, dünyada 14 ülkede askeri, jeopolitik ve jeostratejik üs ve unsurları var ise; 2023 yılında ve Cumhuriyetin 100. kuruluş yıldönümünde dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasına girme hedefine yaklaşmakta ise; Batı ve Amerika ile emperyalizmin yoğun baskı, dayatma ve ambargolarına rağmen PKK/SDG, FETÖ, DHKP-C, DEAŞ ile ölümüne mücadele ediyorsa, Azerbaycan, Irak, Suriye, Libya, Doğu Akdeniz, Ege'de, Afrika'da, Balkanlar, Kafkaslar, Orta Asya...vb. bölgelerde varsa, etki üretiyorsa ve proaktifse, bu cumhurbaşkanımızın güçlü liderliği ve öngörüsü ile olmuştur. İşte bu öngörü ve ferasetin kaynağı Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır. 
Yapmamız gereken tevazu samimiyet ve gayretle davamıza çalışarak Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a sahip çıkmak partimize sahip çıkmak milletvekillerimize sahip çıkmak ve belediye başkanlarımıza sahip çıkmaktır. Yaptığımız hizmet ve yatırımları teşkilat mensuplarımıza vatandaşlarımıza komşularımıza eşimize dostumuza bir bir anlatmalıyız. 
Ülkemizde yapılan yatırımları hep birlikte görüyoruz. Bu yatırım ve hizmetler küçümsenecek hizmetler değildir. Bunlar Ülkemizi daha ileriye taşıyacak daha güçlü hale getirecek büyük projelerdir. Ülkemizin önünü tıkayan zihniyetler ve o zihniyetlerin temsilcisi olduğu siyasi partiler Bizim yapmış olduğumuz bu büyük projeleri görmezden gelip, yok sayıp basit şeylerle gündem yapıyor olmalarına asla fırsat vermemeliyiz. Bizim gündemimiz Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın gündemidir. Bizim gündemimiz AK Parti'nin gündemidir! Bizim gündemimiz; ülkemize yaptığımız yatırımlardır, hizmetlerdir, çalışmalardır. Bizim gündemimiz partimizin şehrimize yaptığı yatırımlardır, hizmetlerdir. 
Bizim gündemimiz belediyelerimizin şehrimize yaptığı yatırım ve hizmetlerdir. Bunların haricinde kesinlikle hiçbir gündeme fırsat vermemeli oluşturulan sanal gündemlerin parçası olmamalıyız. AK Parti Trabzon İl teşkilatına bu manada güvenimiz sonsuzdur. Değerli dava arkadaşlarım sizlere güveniyoruz ve sizlerle birlikte şehrimize ve ülkemize büyük hizmetler yapacağımıza cani gönülden inanıyoruz. Trabzon'un nabzını bizler tutacağız. Tüm teşkilatlarımız da birlikte daima sahada olup vatandaşlarımızla muhabbetimizi daha da arttıracağız. 
Bu konuda sizlere büyük görevler düşüyor. Teşkilat mensupları olarak sokaktan başlamak suretiyle her bir vatandaşlarımızla iletişim halinde olup ve halka halka şehrimizi kuşatan bir anlayışla şehrimizin gündemine hakim olacağız" 

Editör: Haber Merkezi