AK Parti Yomra Belediye Başkan Adayı İbrahim Sağıroğlu, Yomra’nın son yıllarda büyük bir gelişme kat ederek Trabzon’un parlayan yıldızı olduğunu belirterek, “İlçemize kazandırdığımız özel sektör ve devlet yatırımları ile birlikte Yomra’mızı ayağa kaldırmıştık yeni dönemde hayata geçireceğimiz birbirinden değerli mega projelerimizle birlikte şaha kaldıracağız” dedi.

HAYAL BİLE EDEMEZLER

Yüzde 70 oy oranı hedefi ile yola çıktıklarını ifada eden Başkan Adayı Sağıroğlu, “Bizim seçim kaybetme gibi bir korkumuz yok. Bizim tek bir hedefimiz var oda sandıktan güçlü çıkmak. Kendimize yüzde 70 gibi bir oy oranı belirledik.  Aziz milletimizin destekleri ile birlikte sandıktan güçlü çıkıp, rakiplerimizin hayal bile edemeyeceği projelerimizi Yomra’mıza kazandıracağız” diye konuştu.

MİLLET BAHÇESİ’NDE YOK YOK

Bünyesinde piknik alanları, çocuk oyun alanları, bisiklet ve yürüyüş parkuru, kelebek bahçesi, polinatör bahçe, arı oteli, yağmur bahçesi, ekolojik farkındalık yolu, mescit, otopark alanlarının bulunduğu millet bahçesi projemiz tamamlanmıştır. Önümüzdeki dönemde ihale edilecek olan projemiz, bünyesinde birçok ilki barındırmaktadır.

DÜNYA’DA İLK SİHİRLİ SOKAK

Sadece ilçemiz için değil, Trabzon ve Türkiye içinde çok heyecan verecek olan bir proje ile daha geliyoruz. Sihirli Sokak! Üniversite kampüsümüzün dinamik enerjisini ilçemiz ile buluşturacak, hemşerilerimizin keyifli vakit geçirmesini sağlayacak bu sokak dünyada türünün ilk örneği olacak. Dinlence, eğlence ve sosyal medya noktaları ile vazgeçilmez olacak.

LİMAN PROJEMİZ ÇOK İDDİALI

Liman Bölgemizde tüm Türkiye’nin en nitelikli sahil kesimlerinden birini daha hayata geçiriyoruz. 7’den 77’ye her hemşerilerimizin huzur bulmak için, koşacağı liman için sahil bandı projemiz eğlence ve dinlence ile keyifli vakit geçirme konusunda iddialı bir yer olacak

ÖĞRENCİ YURDUMUZUN İHALESİ YAPILACAK

Kaşüstü Mahallemizde KYK ile ortaklaşa gerçekleştirilecek bu projemiz ile 3200 kişilik bir yurt binası yapılacak. İlçemizin sosyal ve ekonomik hayatına katkısının oldukça fazla olacağı beklenen projemiz, Kaşüstü mahallemizin önemli bir ihtiyacını da ortadan kaldırmış olacak.

KAPILARIMIZ KAPANMAYACAK

Kapısı ve telefonu her zaman açık, hemşerileri ile her zaman iç içe olan belediyecilik anlayışımız devam edecek. Derdinizle dertlenmek, mutluluklarımıza paylaşmak, hep birlikte Yomra’mızı Trabzon’un yükselen değeri yapmak için var gücümüzle devam edeceğiz.

KAŞÜSTÜ DAL-ÇIK’TA SON HAMLE YAPILIYOR

Artan trafik yoğunluğu hayatı her geçen gün biraz daha zorlaştırırken, Yomra ilçemiz için olduğu kadar tüm şehir için çok önemli bir projeyi hayata geçirmemize çok az bir zaman kaldı. İlçe trafiğimizi büyük ölçüde rahatlatacak olan dal-çık projemizle birlikte hemşerilerimiz rahatlayacak, Yomra’mızın yıldızı daha da parlayacak.

KRUVAZİYER GEMİ YOMRA’DA DEMİRLEYECEK

Trabzon Büyükşehir Belediyemiz ile ortaklaşa gerçekleştirileceğimiz 650 dönümlük dolgu rekreasyon alanı projemiz için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’mızdan gerekli onayı İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu ve Trabzon Milletvekilimizin desteği ile birlikte aldık. Projemiz içerisinde vatandaşlarımızın ihtiyacına cevap verecek sosyal donatı alanlarının yanı sıra birde Kruvaziyer gemi düşünüyoruz.

KENT MEYDANI

Yomra’mızın yıllardır özlem duyduğu Kent Meydanı projesi ile bir ilke daha imza atılıyor. Belediyemizin öz kaynakları ile birlikte 15 Milyon TL bedel ile kamulaştırılarak belediyemize kazandırılan alanda vatandaşlarımızın kent meydanı ihtiyacı giderilecek. Kent meydanı projemizin içerisinde, 15 Temmuz Millet Kıraathanesi ve Restaurant’ının yanı sıra, otoparklar, işyerleri, saat kulesi, sosyal alanlar bulunuyor.

TOKİ KONUTLARIMIZ SATIŞTA

Eski Oymalı Caddemizde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ile ortaklaşa gerçekleştirdiğimiz 511 konutluk projemizi 2,5 Yıl gibi kısa bir sürede Yomra’mıza kazandırdık. Geçtiğimiz günlerde satışa sunulan projemiz Yomra’mıza yeni bir ivme kazandıracak.

OYMALI JANDARMA KARAKOLU HİZMETE AÇILDI

Oymalı Mahallemizde 1938 Yılından 2007 yılına kadar bölgemizde faaliyet gösteren Oymalı Jandarma karakolumuzu üstün gayretlerimiz ve İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’nun tensipleriyle birlikte yeniden ilçemize kazandırılarak bölge halkının hizmetine sunduk.

GAMER MERKEZİ AÇILIYOR

İlçemize 112 Acil Çağrı Merkezi ve Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi (GAMER) hizmet binasını kazandırdık. Yaklaşık olarak 300 kişinin istihdam edileceği bu çağrı merkezinde güvenli ülke güvenli toplum için etkin koordinasyon vizyonuyla hareket eden Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezimiz (GAMER) de acil durumlarda güvenlik hizmetlerinin etkin biçimde yürütülmesini amaçlıyor.

DOĞAL GAZ 2019 YILI İÇERİSİNDE YANACAK

Modern hayatın en önemli gerekliliklerinden biri olan doğal gaz da yeni dönemimizde Yomramız ile buluşacak. 2019 yılında Kaşüstü mahallemiz başta olmak üzere, en kısa süre içerisinde mahallelerimizin tamamı doğal gaz ile buluşacak.

SOSYAL BELEDİYECİLİK ANLAYIŞIMIZ;

Yaşlılara sağlık hizmetine ulaşmalarında yardımcı olunacak

Yaşlılarımıza evde temizlik ve berber hizmetleri sağlanacak.

Spora ve sanata dair kurslar açılacak

Bayanlar için dikiş-nakış atölyesi kurulacak.

Sitelere dilek-şikayet kutusu kurularak talepler özenle alınacak, sorumlu müdürlük tarafından 15 günlük periyotlarla süreç takip edilecek.

Üniversite ve lise giriş sınavlarına hazırlanacak öğrencilerimize takviye kurslar açılacak.

Organik dükkan ile köylüden alınıp tüketiciye satış yapılacak

Organik tohum üretimi desteklenecek

Yomra elması üretimi ve satışı desteklenecek.

Editör: Haber Merkezi