Trabzonspor hava şartlarının kötü olduğu bir maça çıktı. Oyuncuların zorlanacağı bir zemin temizlense de ilk yarı yoğun kar yağışı zemini tekrar kötü duruma düşürdü. İlk yarının geneline baktığımızda sadece bir pozisyon oldu Visca'nın pozisyonu. Koskoca 45 dakikada başkada pozisyon olmadı. Olmasını da beklemek hayal ürünü olurdu. İlk yarı yine takımı ayakta tutan oyuncu Siopis'ti, müthiş mücadele etti.

Ömür ve Nwakaeme etkisiz kaldı. Oyuncu değişikleri bu maçın sonunu belirler dedim ama olmadı.

Hani hakemler diyordunuz ya 2. Penaltı penaltı değildi, hakem VAR'a gitti ve verdi.  Yanlış karar. Tamam saha ve zemin oyun oynamaya elverişli değildi, Rizesporlu Gedson Fernandes  bu sahada bu zeminde neler yaptı nasıl mücadele etti gördünüz mü, Nwakaeme neler yaptı gördünüz mü? Bilmem anlatabildim mi!!!

Tamam hava şartları ama Abdullah hocam Arda gözüne girsin, neden oynatmadın mecburmuydun Erce'yi oynatmakta. Ben kadroyu gördüm ve zor dedim. Olsun yola devam şampiyonluk yolunda bunlar olacak.

Ama hocam hata yapıyorsun bu kadar. Rizespor taraftarına bir çift sözüm var bu kadar küfür neyin nesi  siz ne yapmaya çalışıyorsunuz, siz Trabzonspor gibi olamazsınız.

İlginç kadro İlginç maç.