YANYANA SIMSIKI DURALIM…

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak geçtiğimiz hafta çok doğru bir mesaj Trabzonspor camiasına vermişti. Bakan Albayrak, “Birlik ve beraberlik içinde Trabzonspor’a gönül verenler hareket ederse, teknik kadro ve futbolcuların yanı sıra yönetime destek olunursa başarı gelir. O sene bu sene olur” söyleminde bulunmuştu. Bakan Albayrak yerinde ve çok doğru bir tespit yaptı. Eğer Trabzonspor camiası tek yumruk olursa bu iş sezon sonunda mutlu bir şekilde tamamlanır. Ancak sezon başından buyana Bordo-Mavililer’in hakemler tarafından nasıl ince ince kıyıma uğradığı da ortada. Son Galatasaray maçında Ali Palabıyık’ın Ömer Bayram’ı atamadığı gibi durumlar Trabzonspor’a karşı yıldırma politikasından başka bir şey değil. Burada yönetimin artık güçlü bir şekilde masaya yumruğunu vurmalı ki Trabzonspor’un hakkı yenmesin.Bu nedenle camiaya düşen en önemli göre ise yanyana sımsıkı durmasıdır. Bu birliktenlik sağlanırsa her şey yerli yerine oturur.

ŞAMPİYONLUK İÇİN 3 ŞART!

Trabzonspor’a gönül verenlerin artık bu sezon, ‘O sene bu sene’ sözcükleri dökülmeye başlandı. Çünkü yılların şampiyonluk hasreti bir dağ gibi yüreklerde büyüdü. Her ne kadar Bordo-Mavili yönetimin bu söylemlere temkinli yaklaşsa da ortada görünen bir gerçek var. Trabzonspor’un belki sakatlıklar belini bükmüş olabilir ama kadro kalitesi zirve yarışında yer alan takımlardan bir tık ötede olduğunu söylemekte de fayda var. Takımda eksiklik yok mu elbette var. Başlıkta belirttiğimiz gibi Trabzonspor’un şampiyonluk ipini göğüslemesi için 3 transfer şart. Savunmaya, orta alana bir de forvet hattına yapılacak 3 nokta transfer Trabzonspor’u alıp götürür. Sörloth formda. Ancak onun yanında iş bitirecek bir isim olursa fenada durmaz. Bu isim takım içinde aslında var. Oda Sturridge ama onunda sadece adı var!

MUTLULUK BULAŞICIDIR!

‘Yiğidi öldür hakkını ver’ demişler. Malumunuz Trabzonspor’un medya birimi çok iyi işlere imza bu zamana kadar attı. Özellikle Keşanlı forma tanıtımıyla ilgili yaptığı çalışmayla bırakın Türkiye’yi dünya çapında bir ses getirmeyi başardı. Dikkat çekici projelere imza atan Trabzonspor medya biriminin ‘3 Aralık Dünya engelliler günü’ için güzel birçalışma ile tüm Türkiye’nin karşısına çıktı.‘Mutluluk bulaşıcıdır. Gözlerinizdeki ışık yüzlerimizde kocaman bir gülüşe dönüştü. Sevdamızın güzel ve özel çocuklarına teşekkürlerimizle.Trabzonspor ailesi. Çünkü biz kocaman bir aileyiz’ mesajı herkesin gönlüne bir kez daha dokundu. Binlerce beğeni alan videonu yine binlerce kişi izlemeyerek herkesin yüzünde kocaman bir gülücük açtırdı.Bu videoda emeği geçen ve özel anları bizlerle paylaşmasına vesile olan Trabzonspor’un medya birimi kutluyoruz.Güzel işlerle karşımıza çıkmak için aynen devam

Editör: Haber Merkezi