DOĞRU SÖZE NE DENİR?
Ak Parti Trabzon İl Başkan Yardımcısı Bayram Öztürk sosyal medya hesabından çok güzel bir yazı kaleme aldı. Bizde Öztürk’ün Yusuf Yazıcı ile alakalı düşüncelerini noktasına virgülüne dokunmadan yayınlıyoruz.

“Sayın #Ağaoğlu,'Yusuf Yazıcı' Hikayenin başrol oyuncusuydu, içime kan aktı diyor.. Gitmesine üzülmekse hepimiz camia olarak üzüldük.

Lakin,

Biz göndermedik o gitti söylemeye getirerek, hala gencecik fidanımızı yıpratıcı ifadeler doğru değil.

Tribüne mesaj içeren ifadeler kimseye birşey kazandırmaz, bilakis hepimize kaybettirir.. Yusuf'un 'serbest kalır' maddesinde kaç TL yazıyor? Yusuf hiç bu maddeyi telaffuz etmiş midir? Biz duymadık.. Kulübümle anlaşmadan olmaz dememiş midir? dedi, duyduk..

Bu Trabzonspor'luluğun, aidiyetin karakterize halidir. Şartlar öyle bir hal almıştı ki, Yusuf kaldığında hiçbir maç kötü oynama lüksü kalmamıştı..

Bu ne büyük sorumluluktur? Artık sorumluluk tüm takımın olmalı. Bu şehir şampiyonluğa aç olduğu kadar öz evlatlarının yeniden futbol sahnesinde söz sahibi olmalarına da aç. Bu şehir öz evlatlarıyla şampiyonluk yaşamak istiyor, Yusuf bu uğurda bedel ödeyen en önemli futbolcumuzdur.. Şampiyonluk gelecekse, geleceğine inananlardanım.. Bunda Yusuf'un maddi ve manevi kazandırdıklarının etkisini unutmamak gerekir.. Yusuf gitmese, Yusuf'un yerine gelebilecek gençler Yusuf takımdan ayrılmadığı müddetçe o mevkinin altyapıdaki oyuncuları heba edilebilecekti..

Şimdi bir umutla daha da çok çalışıyorlar.. Yani Yusuf Yazıcı, yeni Yusuf'ların gelmesine kapı aralamıştır. Onur gitmese Uğurcan diye bir kalecimiz onun arkasında heba olacaktı..

Belki de seneye Uğurcan gidecek, yerini Altyapıdan başka bir kaleci dolduracak. Ekici gitmese Yusuf olmayacaktı. Yani birileri gidecek ki yenileri gelebilsin..

Trabzonspor sadece bir futbolcuyla kaim takım olmamalı.. Trabzonspor artık bir sistem takımı ve dinamik olmalı..

Demem o dur ki;

Değerli Başkanım, başkan olduğunuz dönemden itibaren, çabanızı takdir ediyorum. Emeklerinize saygı duyuyorum. Gelecek başarının en önemli mihenk taşının Başkan, yönetimi ve teknik ekibi olduğunu düşünüyorum. Lakin, olası başarısızlığı bugünden, Yusuf gitmeseydi biz bu hikayede şampiyon olurduk demeye getirmek büyük Trabzonspor camiasına yakışmaz..

#YusufYazıcı Trabzon'un has evladı, Trabzonspor'luluğu tartışılmaz Milli futbolcumuzdur.

Editör: Haber Merkezi