• 1461 Trabzon çok üzgün 

2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden 1461 Trabzon, önceki gün sahasında Tokatspor’la 0-0’lık skorla sahadan ayrılarak taraftarını şaşırttı. Sezonun ikinci yarısına Gümüşhnanespor yenilgisiyle başlayan Bordo-Mavi-Beyazlılar, önümüzdeki hafta sonu Niğde Belediyespor’a konuk oluyor. Hazırlıklarına bugün başlayan Bordo-Mavi-Beyazlılar sakat oyunculardan yoksun 1,5 saatlik çalışma yaparak günü tamamladı. 

  • Ofspor yine streste 

2. Lig Beyaz Grup’taki temsilcilerimizden Ofspor, Keçiörengücü deplasmanında aldığı 5-0’lık yenilginin şokunu üzerinden atmaya çalışıyor. Son iki hafta da aldığı 6 puanla küme riskini, üzerinden atmaya çalışırken, bir anda alınan farklı skorun ardından Teknik Direktör İbrahim Tolgay Kerimoğlu oyuncularıyla bir araya gelerek Fethiye maçının alınması için söz aldı. 

  • Yomra’da keyifler yerinde 

3. Lig 2. Grup’taki temsilcilerimizden Yomraspor, önceki gün Manisa BBSK karşısında alınan 1-0’lık galibiyet moral buldu. Zorlu bir süreçten en az hasarla çıktıklarını dile getiren Teknik Direktör Raşit Çalık, “Zor maç oldu, ancak kazanmasını bildik. İlk yarıda farkı artırabilecek pozisyonlar bulmuş olsak da değerlendiremedik. Biz zor gol atıp, zor gol yiyen bir ekibiz. Gol yollarındaki üretkenliğimizi arttırmaya çalışıyoruz” ifadelerini kullandı. 

  • Düzyurt toparlayacak 

Alınan Payasspor yenilgisiyle şaşkına dönen 3. Lig 3. Grup Play-Off mücadelesi veren Düzyurtspor, bugün Sakaryaspor maçının hazırlıklarına başladı. Bireysel hatalardan yenen gollerden dolayı mağlubiyet aldıkları dile getiren Teknik Direktör Ömer Ortakudaş, “Hiç beklemediğimiz bir mağlubiyet aldık. 90 dakika oyunun hakimi olan taraf bizdik. Zaman zaman bulduğumuz pozisyonları değerlendirmekte güçlük çekince böyle bir skorla karşılaştık” şeklinde konuştu. 

  • Bayburt kendine geldi

3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Bayburt Grup, Cizre karşısında geriye düştüğü maçı kazanarak ölü toprağını üzerinden attı. Önümüzdeki hafta Elaziz Belediye karşısında çok önemli bir maça çıkacak olan Sarı-Siyahlılar, dilediği sonuca ulaşması halinde Play-Off yolunda önemli bir adım atacak. Verilen bir günlük iznin ardından çalışmalarına bugün başlayan temsilcimiz, yeni transferlerin de takımda uyum sorunu yaşamaması en önemli artıların başında geliyor. 

  • Pazarspor pür neşe 

3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Pazarspor, Play-Off mücadelesi vermeye çalışan Çatalcaspor’u evinde 1-0’la geçerek yükselişini sürdürdü. Teknik Direktör Sinan Bayraktar’ın göreve gelmesinin ardından çıktığı 6 maçta 5 galibiyet ve 1’de beraberlik alarak küme stresini üzerinden atan Mavi-Beyazlılar, bir anda Play-Off sıralamasında kendini buldu. Önümüzdeki hafta Kemerspor’a konuk olacak Mavi-beyazlılar bu mücadeleyi kazanması halinde ilk beşin ensesinde olacak. 

Editör: Haber Merkezi