SONNOKTA SPOR MERKEZİ - 3. Lig 1. Grup’ta zirve ekipleri arasında yer alan Ofspor, lider Manisa Büyükşehir Belediyespor’a konuk olurken, aynı grupta yer alan Bayburt Grup Özel İdare ise 12 Bingölspor’u evinde ağırlayacak.

2.GRUP'TA DERBİ HEYECANI
3. Lig 2. Grup’ta bugün derbi heyecanı yaşanacak. Rize ekibi Pazarspor ile 1461 Trabzon, Pazar’da kozlarını paylaşacak. 3. Grup’ta ise Arsinspor deplasmanda Çorum Belediyespor’la karşılaşacak

Of tahtı geri alacak
TFF 3. Lig 1. Grup’ta son haftalarda aldığı başarı sonuçların ardından ikinci sıraya yükselen Ofspor, bugün saat 15.00’te deplasmanda liderlik koltuğunda oturan Manisa Büyükşehir Belediyespor’un konuğu olacak. İki haftadır güzel sonuçlar alan ve bu başarılı sonuçlarını lider Manisa karşısında da sürdürmek isteyen Bordo-Mavililer, 3 puandan başka hiçbir sonucu düşünmüyor.

MANİSA BB-OFSPOR
STAT: M.Özkasap /Manisa
SAAT: 15.00
HAKEM: Sezer Yalçın


Bayburt kenetlendi (0-0)
TFF 3. Lig 1”. Grup’ta orta sıralarda yer alan ve yeni hocası Nevzat Türkoğlu ile henüz mağlubiyeti tatmayan Bayburt Grup Özel İdare, bugün saat 14.00’te sahasında alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren 12 Bingöl’ü ağırlayacak. Oynadığı son üç karşılaşmadan 1 galibiyet, 2 beraberlik alarak 5 puan toplayan Sarı-Siyahlılar, Bingöl ekibini evine eli boş göndermek istiyor.

BAYBURT-12 BİNGÖL
STAT: Genç Osman/Bayburt
SAAT: 14.00
HAKEM: Süleyman Soyutürk


Pazar’da derbi vakti (1-0)
TFF 3. Lig 2. Grup’ta bugün derbi heyecanı yaşanacak. Ligde başarılı sonuçlar alan ve üst sıralarda kendine yer bulan Pazarspor ile inişli çıkışlı bir grafik sergileyen 1461 Trabzon, bugün saat 14.00’te Pazar İlçe Stadı’nda kozlarını paylaşacak. Mavi-Beyazlı ekip, çıkışını sürdürmek isterken, Bordo-Mavi-Beyazlı ekip ise rakibine ilk mağlubiyeti tattırmanın hesaplarını yapıyor.

PAZARSPOR-1461 TRABZON
STAT: Pazar/Rize
SAAT: 14.00
HAKEM: Volkan Şeker


Arsin’in inancı tam (0-0)
TFF 3. Lig 3. Grup’ta 6 puan değeri taşıyan karşılaşmada evinde ağırladığı Payasspor’a yenilerek haftayı puansız kapatan Arsinspor, bugün saat 14.30’da zor bire müsabakaya çıkacak. Üçüncü sırada bulunan ve henüz mağlubiyeti bulunmayan Çorum Belediyespor’a konuk olacak olan Sarı-Siyahlılar, zorlu deplasmandan puan ya da puanlarla ayrılmak için geri sayıma geçti.

ÇORUM BLD.-ARSİNSPOR
STAT: Dr.T.Kılıçlıoğlu/Çorum
SAAT: 14.30
HAKEM: Emre Yüksel


Doğan’da seri hesapları
Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 3. Grup’ta ilk haftayı ‘bay’ geçen, ikinci haftada ise Karsspor deplasmanından 3-1’lik yenilgiyle ayrılan, üçüncü haftada da Yakutiye’yi yenerek ilk galibiyetini alan Hekimoğlu Doğanspor, bugün dördüncü hafta maçında Rize ekibi Kendirli Belediyespor’u konuk edecek. Mavi-Beyazlılar, saat 14.00’da başlayacak olan maçı kazanıp seri yakalamak istiyor.

KENDİRLİ-H.DOĞAN
STAT: Derepazarı/Rize
SAAT: 14.00
HAKEM: Tuğrul Akkoyun


Bahçecik affettirecek!
BAL 3. Grup’ta sezona güzel başlamasına rağmen ikinci haftada Iğdır Arasspor karşısında ilk yenilgisini alan ve daha sonra oynadığı Artvin Hopa maçından son dakika golleriyle 2-1 mağlup ayrılan Bahçecikspor, bugün saat 14.00’da sahasında Çayelispor’u konuk edecek. Kırmızı-Yeşilliler, lig dördüncüsü rakibini mağlup ederek taraftarına kendisini affettirmek istiyor.

BAHÇECİK-ÇAYELİSPOR
STAT: Y.Selim/Trabzon
SAAT: 14.00
HAKEM: Hakan Basık


Zağnosspor ilk peşinde
Bölgesel Amatör Lig 3. Grup’ta oynadığı iki karşılaşmadan da mağlubiyetle ayrılan Zağnosspor, bugün saat 14.00’da Akçaabat Fatih Stadı’nda, Artvin ekiplerinden Hopaspor ile karşılaşacak. Geçen hafta Iğdır deplasmanından 4-0’lık mağlubiyetle ayrılarak taraftarını üzen Mavi-Beyazlılar, Artvin ekibi karşısından galibiyetle ayrılarak 3 puanla tanışmanın hesaplarını yapıyor.

ZAĞNOSSPOR-A.HOPA
STAT: Akç. Fatih/Trabzon
SAAT: 14.00
HAKEM: Ömür Bozkurt

Editör: Haber Merkezi