Süper Lig'in 17. haftasında evinde Hatayspor'u konuk eden Trabzonspor, rakibini 2-0'lık skorla geçti. Rakipleriyle aradaki puan farkını koruyan Bordo-mavililerin performansını spor yorumcusu Erman Özgür canlı yayında yorumladı.

Trabzonspor'un kadrosunu çok beğendiğini vurgulayan Erman Özgür,  "Bazı arkadaşlar bana 'Trabzonspor'un kadrosunu çok beğenmiyorsun' diyor. Ben çok beğeniyorum ama işler hale getireni daha çok beğeniyorum. Senin elinde çok özel oyuncular var ama Cornelius daha fazla iş yapıyorsa, dönüp şöyle bir teknik direktöre bakmak lazım.Beşiktaş kadrosu da Fenerbahçe kadrosu da daha iyi kadrolar ama başlarında Abdullah Avcı yok" dedi.

Ligde fırtınalar estiren Trabzonspor'un futbolunu da değerlendiren Özgür Trabzonspor'un her hafta ezber bozduğunu belirterek, "Denswil stoper özellikli bir bek ve genelde hücum organizasyonlarında yer almaz. Bugün ikinci golde o kadar güzel asist yaptı ki... Trabzonspor Hamsik ve Bakasetas yokken de ezber bozdu, Nwakaeme yokken de ezber bozdu. Liderliğin altında yatan detaylar hep bunlar. Önlem almak mümkün değil, çok güçlü bir oyun oynuyorlar" diye konuştu. 
 

Editör: Haber Merkezi